Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε, το απόγευμα της Δευτέρας (24/04), επίσημη ανακοίνωση για το νέο παιχνίδι στρατηγικής που εντάσσει στο πρόγραμμά του με τίτλο «Οι Προδότες» και, όπως έγινε γνωστό, την παρουσίασή του θα αναλάβει τελικά ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή του, ο ΑΝΤ1 αναφέρει: «Λίγο πριν το μυστήριο ξεκινήσει και οι παίκτες αρχίσουν να καταστρώνουν παιχνίδια στρατηγικής, ένα ισχυρό πρόσωπο εισβάλλει στους “Προδότες” του ΑΝΤ1! Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναλαμβάνει την παρουσίαση του παιχνιδιού και έρχεται να μας μυήσει σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος.

Δημοφιλής και αγαπημένος καλλιτέχνης, χαρισματικός σκηνοθέτης και ένας από τους πιο επιδραστικούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναλαμβάνει καταλυτικό ρόλο σε ένα παιχνίδι με μυστικά και συνομωσίες, κρυφές ταυτότητες και συντροφικά μαχαιρώματα».

Γιατί ο Μαρκουλάκης ευχαρίστησε τη Μακρυπούλια

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας (24/04), ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», δηλώνοντας για τον ρόλο του ως παρουσιαστή: «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα κάνω τους “Προδότες”. Όταν μου το πρότειναν και είδα τι είναι, ενθουσιάστηκα. Χρειάζεται στρατηγική, ευφυΐα, να ξέρεις από πριν ότι θα πρέπει να μαχαιρώσεις πισώπλατα για να μην μαχαιρωθείς και ότι αυτό θα το κάνεις με απόλυτη έλλειψη ενοχής. Έχει τέτοια ηδονή το παιχνίδι που τώρα που σας το λέω ανατριχιάζω».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Πρέπει να ευχαριστήσω τη Ζέτα Μακρυπούλια που δεν μπορούσε να το κάνει. Πιστεύω θα το έκανε υπέροχα έτσι και αλλιώς η Ζέτα, αλλά χαίρομαι πολύ που μου το πρότειναν».

Photo credits: ΑΝΤ1