Η Google προσθέτει μια νέα εμπειρία ζωντανής τηλεόρασης στην καρτέλα Live της διεπαφής Google TV. Αν έχετε Chromecast with Google TV ή μια τηλεόραση με ενσωματωμένο Google TV, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα από 800 δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια.

Εκεί, μπορείτε να αξιοποιήσετε δωρεάν κανάλια ροής από τα Tubi, Plex και Haystack News, εκτός από την υπάρχουσα σειρά καναλιών από το Pluto TV.

«Λανσάρουμε επίσης δωρεάν ενσωματωμένα κανάλια από το Google TV που μπορείτε να παρακολουθείτε χωρίς καν να κατεβάσετε ή να ξεκινήσετε μια εφαρμογή», αναφέρει η Google. «Συνολικά, μπορείτε τώρα να περιηγηθείτε σε πάνω από 800 κανάλια και premium προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων ειδησεογραφικών καναλιών από το NBC, το ABC, το CBS και το FOX».

Τα προγράμματα θα καλύπτουν επίσης περισσότερες από 10 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ισπανικών, των χίντι και των ιαπωνικών.

Η καρτέλα Live οργανώνει το περιεχόμενο ανά θέμα και είδος, ενώ οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν κανάλια στα “Αγαπημένα” για γρήγορη πρόσβαση. Όσοι είναι συνδρομητές στο YouTube TV ή στο Sling TV μπορούν να έχουν πρόσβαση και από την καρτέλα.