Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως θα πάρει συνεντεύξεις από πολιτικούς αρχηγούς, ενόψει των εκλογών του 2023. Ο γνωστός κωμικός αναφέρει πως οι συνεντεύξεις θα γίνουν στο θέατρο Τζένη Καρέζη όπου εμφανίζεται, παρουσία θεατών.

«Μετά τον Γιάνη Βαρουφάκη, και ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα έρθει για συνέντευξη με κόσμο στο θέατρο Καρέζη» πόσταρε. Αποκάλυψε μάλιστα ότι αιτήματα έχει αποστείλει και σε άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη. Προειδοποιεί μάλιστα ότι… «τελευταίος και τυχερός που θα καλέσουμε θα είναι ο πρωθυπουργός».

Οι συνεντεύξεις θα γίνονται στο θέατρο Καρέζη παρουσία κοινού. Όχι ελεύθερου κοινού, αλλά κοινού που θα φέρνει μαζί του ο κάθε πολιτικός αρχηγός. Κατανοητό γιατί γίνεται αυτό, για λόγους ασφαλείας φυσικά αλλά και επειδή ο Χριστόφορος θέλει, όπως εξηγεί, να παίζει εκτός έδρας.

Όλες οι συνεντεύξεις θα ανέβουν στο κανάλι του στο YouTube, στο περίφημο zaraleaksTV.

Ήδη ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησαν θετικά, έχουν συμφωνήσει μάλιστα για τις ημερομηνίες που θα λάβουν χώρα οι συνεντεύξεις. Από το γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη είναι έτοιμοι να απαντήσουν θετικά, ενώ περιμένει και την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα.