Η νέα υβριδική πλατφόρμα του μεγάλου καναλιού θα φιλοξενεί στο εξής την αθλητική εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛA», η οποία θα προβάλλεται και το Σάββατο, από το MEGA Play.

Από το Σάββατο 8 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 23:00, ζωντανά στο MEGA Play, έρχονται στις οθόνες μας 60 καθηλωτικά λεπτά γεμάτα σπορ, πλούσιο ρεπορτάζ, σχολιασμό και διαφορετική προσέγγιση σε ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα.

Όλη η αθλητική επικαιρότητα του Σαββάτου και οι σχετικές αναλύσεις, καθώς και όσα περιμένουμε από την αγωνιστική δράση της Κυριακής είναι στην «SUPER ΜΠΑΛΑ» με τον πιο άμεσο και παρεμβατικό τρόπο.

«Super Μπάλα του Σαββάτου»

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα βρίσκονται οι Δήμος Μπουλούκος και Γιώργος Μαζιάς, ενώ παρουσιάζει ο Παναγιώτης Περπερίδης με την επιμέλεια του Βιδιάνου Ρούσσου και της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας του σταθμού.

Αναλυτικότερα, στην παρουσίαση της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας θα βρίσκεται ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος και στο σχόλιο οι Αντώνης Κατσαρός και Γιώργος Χελάκης. Στο ρεπορτάζ ο Νίκος Κώτσης, ο Γιώργος Νοικοκύρης, ο Μπάμπης Τσιμπίδας, ο Δημήτρης Χρυσάνθης και ο Παναγιώτης Στεφάνου.

Το πλούσιο σε θέαμα ρεπορτάζ, θα περιέχει παράλληλα γκολ από τα μεγάλα πρωταθλήματα με τον Γιάννη Κουριδάκο.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο MEGA Play;

Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το κόκκινο κουμπί.