Το Netflix να ανακοινώσει την ημερομηνία πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν του «Bridgerton» και κάπου εδώ η αγωνία μας φτάνει στο τέλος της. Μαζί με την ημερομηνία έχουμε και παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή, το cast και όλα τα σχετικά.

Η ημερομηνία ήταν μάλλον έκπληξη και για τους ηθοποιούς της σειράς που στο βιντεάκι του Netflix, άνοιξαν ένα φάκελο που έκρυβε μέσα την ημέρα της πρεμιέρας, η οποία θα γίνει στις 25 Μαρτίου του 2022.

Η ιστορία επικεντρώνεται στον Λόρδο Άντονι Μπρίτζερτον (Τζόναθαν Μπέιλι), τον μεγαλύτερο αδερφό του Bridgerton και τον Βίσκοντ, καθώς ξεκινά να βρει μια κατάλληλη σύζυγο. Καθοδηγούμενος από το καθήκον του να διατηρήσει το όνομα της οικογένειας, η αναζήτηση του Άντονι για μια σύζυγο που πληροί τα ακατόρθωτα πρότυπά του φαίνεται άτυχη έως ότου η Κέιτ (Σάιμον Άσλεϊ) και η μικρότερη αδερφή της Εντουίνα (Τσαρίθρα Τσαντράν) Σάρμα φτάσουν από την Ινδία.

Όταν ο Άντονι αρχίζει να φλερτάρει την Εντουίνα, η Κέιτ ανακαλύπτει την αληθινή φύση των προθέσεών του, καθώς δεν επιθυμεί έναν αληθινό έρωτα, και αποφασίζει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να σταματήσει το προξενιό. Αλλά με αυτόν τον τρόπο, οι κόντρες της Κέιτ και του Άντονι απλώς τους φέρνουν πιο κοντά, περιπλέκοντας τα πράγματα και στις δύο πλευρές.

Ποιους θα δούμε στο Bridgerton 2

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι ο Regé-Jean Page δεν θα εμφανιστεί στη νέα σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι παλιοί ξαφνικά θα αποχωρήσουν. Στο cast της 2η σεζόν, θα δούμε τους Shelley Conn (Mary Sharma), Calam Lynch (Theo Sharpe) και Rupert Young (Jack).

Μαζί τους επιστρέφουν οι Adjoa Andoh (Lady Danbury), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Phoebe Dynevor (Daphne Basset), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Luke Newton (Colin Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly. Portia Featherington) και η Julie Andrews ως η φωνή της Lady Whistledown.

Η Nicola Coughlan επέστρεψε ως Penelope Featherington και μιλώντας στο Entertainment Tonight είπε για τη νέα σεζόν: «Είναι πολύ πιο πικάντικη θα πω. Σίγουρα βλέπεις περισσότερες πλευρές της. Ανακαλύπτουμε στο τέλος της 1ης σεζόν ότι είναι η Lady Whistledown».