Το Netflix δεν έχει πια πολλά δυνατά χαρτιά για να βάλει πάνω στο τραπέζι και η φθινοπωρινή σεζόν που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο, αναμένεται να είναι η πιο ανταγωνιστική που έχει υπάρξει. Το Amazon ρίχνει επιτέλους στη μάχη το Rings of Power, το HBO θα έχει ήδη ρίξει (από τις 21 Αυγούστου) το House of Dragon, το Disney+ έχει τη δική του παντοκρατορία όντας η πλατφόρμα με τους περισσότερους συνδρομητές και η Apple TV έχει τις σειρές που συζητιούνται περισσότερο. Γι΄αυτό το Cobra Kai είναι πια η νέα ναυαρχίδα.

Μαζί με το Squid Game είναι τα δύο δημοφιλέστερα franchises για το Netflix. Κι αν το πρώτο δεν το έχει πιστοποιήσει πέρα από μια σεζόν, το Cobra Kai είναι από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην πλατφόρμα, από το 2020 δηλαδή, η πιο επιτυχημένη σειρά με βάση τους αριθμούς. Και σε κάθε σεζόν πετυχαίνει να κάνει το level up.

Σε αυτή την 5η σεζόν που θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου, αυτό που θα συμβεί, θα είναι η επικότερη μάχη ανάμεσα στο παλιό Cobra Kai και στο νέο, ανάμεσα στον Silver και τους εκπροσώπους της νέας εποχής, του Eagle Fang και του Miyagi Do. Ο Lawrence και ο Larusso έχουν στο πλευρό τους τον Chosen κι εκεί που ο Silver μοιάζει μόνος, αφού έχει στείλει τον Creese στη φυλακή, φέρνει ενισχύσεις από τη Νότια Κορέα, πληρώνοντας τους κορυφαίους σενσέι για να διασπείρουν την επικίνδυνη νοοτροπία του Cobra Kai, όχι μόνο στην Κοιλάδα, αλλά σε όλη την Καλιφόρνια.

Ενόσω οι δύο σχολές μάχονται μεταξύ τους, με την πλευρά Larusso-Lawrence να ταλανίζεται από τη διάσπαση εξαιτίας της συνεχιζόμενης κόντρας του Miguel και του Robby, ο Creese ετοιμάζει την αντεπίθεσή του από τη φυλακή και κάτι μας λέει πως η εμφάνιση του στο φινάλε της 5ης σεζόν, για να τα βάλει με τον Silver και να δει αλλιώς τους κάποτε αντιπάλους του, δεν είναι μακριά.

Άλλωστε, το Cobra Kai είναι κατά βάση μια ιστορία λύτρωσης για να δείξουν οι πάλαι ποτέ κακοί ότι δεν είναι τόσο κακοί όσο φαίνονται και πως πάντα θα υπάρχει ένας χειρότερος διάβολος.

Το trailer που κυκλοφόρησε χθες, μας προετοιμάζει για μια πανστρατιά, με τους «στρατούς» να μεγαλώνουν και τη σειρά να φαίνεται πως διαθέτει το στόρι για να πάει και σε 6η σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=sUR9PYwlNaA

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Hunter Moore: Ο πιο «μισητός άντρας στο διαδίκτυο» επιστρέφει στο Twitter μετά την σειρά του Netflix

The Crown: Έβαλε αγγελία για τον ρόλο του πρίγκιπα William – Το μοναδικό κριτήριο που ζητείται

Σε περίπτωση που δεν το πήρατε χαμπάρι, τα Φιλαράκια είναι και πάλι στο Netflix