Σε αυτές τις δύο πρώτες σεζόν του Sex Education ζούσαμε για ένα και μόνο πράγμα: ο Ότις να γίνει επιτέλους ζευγάρι με την Μεβ. Πάνω που πήγαινε η επιθυμία μας να ικανοποιηθεί, εμφανίζεται ένας γείτονας σε καροτσάκι για να κάνει cockblocking στον Ότις και να βρει τη δική του ευκαιρία να διεκδικήσει την Μεβ. Στην 3η σεζόν της σειράς που θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου, ελπίζουμε ότι θα γίνει επιτέλους αυτό που όλοι θέλουν.

Το ρομάντζο του Ότις με τη Μεβ δίνει μια ελπίδα σε πολλούς. Κάνει αρκετούς από το κοινό να νιώσουν όμορφα και ότι μπορούν κι αυτοί να γοητεύσουν το δημοφιλές κορίτσι του σχολείου, χωρίς μάλιστα να υποδυθούν κάτι άλλο, χωρίς να αλλάξουν τον εαυτό τους. Κι αυτό είναι ένα από τα κεντρικά μηνύματα που έκαναν το Sex Education τόσο αγαπητό και μια από τις σταθερά καλές σειρές του Netflix την τελευταία τριετία.

Πάντως, στο trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες, είναι πιθανό τόσο ο Ότις όσο και η Μεβ να έχουν κάνει σχέσεις με άλλους, με τον Ότις να έχει μια κρυφή σχέση, την οποία αποκαλύπτει μόνο στον Έρικ. Ο οποίος Έρικ βλέπει τον Άνταμ να προτίθεται να ανακοινώσει στους συμπαίκτες του στο rugby ότι είναι γκέι.

https://www.intronews.gr/4648-2-meta-to-la-casa-de-papel-ti-oi-polyanamenomenes-seires-pou-erchontai-sto-netflix

Η 3η σεζόν που θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα, προμηνύεται να είναι η καλύτερη όλων, καθώς υπάρχουν πολλές μπάλες στην ατμόσφαιρα και όλες εκτοξεύονται από τη νέα διευθύντρια που καταφτάνει και κάνει τον προηγούμενο διευθυντή, τον συντηρητικό κύριο Γκροφ, να μοιάζει με σούπερ προοδευτικό.