Το Netflix έχει εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του με νέες σειρές για όλα τα γούστα. Δράση, γέλιο, μυστήριο, έρωτας και… τρόμος είναι τα κυριότερα στοιχεία του νέου περιεχομένου που είναι διαθέσιμο αυτές τις ημέρες.

Δεν έχουμε ξαναφάει μεγαλύτερη ξενέρα: Η σειρά που επέστρεψε στο Netflix είναι το χειρότερο τέλος για κάτι τόσο ωραίο

Το top-5 σειρών του Netflix αυτό το ΣΚ

#5 Dirty Pop: The Boy Band Scam

Backstreet Boys. NSYNC. Ο Λου Πέρλμαν έφτιαξε τα μεγαλύτερα boy band των ’90s κι ένα από τα μεγαλύτερα σχήματα Πόντσι στα χρονικά. Μια καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ.

Ο Λου Πέρλμαν ήταν ένας Αμερικανός μάνατζερ ταλέντων και καλλιτέχνης απάτης. Ήταν το πρόσωπο πίσω από πολλά επιτυχημένα αγορίστικα συγκροτήματα της δεκαετίας του 1990, έχοντας δημιουργήσει και χρηματοδοτήσει τους Backstreet Boys. Μετά την τεράστια επιτυχία τους, στη συνέχεια ανέπτυξε το NSYNC.

#4 Vikings: Valhalla

Τα γεγονότα της 3ης σεζόν λαμβάνουν χώρα επτά χρόνια μετά τα όσα είδαμε στη 2η. Η Φρέιντις, που είναι πλέον η αδιαμφισβήτητη ηγέτις του παγανιστικού Γιόμσμποργκ, αναζητά μια ευτυχισμένη ζωή για τον λαό της. Την ίδια στιγμή, ο Χάραλντ φιλοδοξεί να γίνει βασιλιάς της Νορβηγίας, ενώ ο Λέιφ αναζητά τη Χρυσή Γη. Όμως, ο δρόμος και των τριών για το πεπρωμένο είναι στρωμένος με προκλήσεις.

#3 Master of the House

Μια οικογένεια ξεκινά ένα παιχνίδι εξουσίας μετά τον θάνατο του πατέρα, ο οποίος αφήνει πίσω του μια αυτοκρατορία διαμαντιών – και την οικονόμο που πρόσφατα παντρεύτηκε.

Το Master of the House ξεκινά με τον μυστηριώδη θάνατο του Ρουνγκρόι, ενός ισχυρού μεγιστάνα διαμαντιών. Η νεαρή σύζυγός του και πρώην οικονόμος του, η Καϊμούκ, γίνεται σύντομα το επίκεντρο της προσοχής και των υποψιών. Οι γιοι του Ρουνγκρόι, Πουπάτ και Μάβιν, εμπλέκονται σε έναν πικρό αγώνα για τη διαδοχή του πατέρα τους, ενώ η Καιμούκ προσπαθεί να περιηγηθεί σε αυτό το κλίμα δυσπιστίας και έντασης.

Ταυτόχρονα, οι υπηρέτες της οικογένειας, οι οποίοι παρέμεναν επί μακρόν στο παρασκήνιο, αρχίζουν να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια και τις κρυφές φιλοδοξίες τους, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο τη μάχη για την εξουσία.

#2 Too Hot to Handle

Το Too Hot to Handle είναι μια βρετανική τηλεοπτική εκπομπή ριάλιτι, ένα παιχνίδι γνωριμιών αντίστοιχο του Power Of Love. Και αυτά τα δύο στοιχεία, ότι είναι βρετανική παραγωγή και μοιάζει με το Power Of Love, τα λένε όλα.

Κάνοντας μια μικρή σύνοψη των κανόνων του παιχνιδιού, έχουμε δέκα πανέμορφους παίκτες (πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες), οι οποίοι μπαίνουν σε μια βίλα στο Μεξικό, νομίζοντας πως θα συμμετάσχουν σε ένα dating reality, όπου όλα επιτρέπονται. Λίγο αργότερα μαθαίνουν πως υπάρχει ένας βασικός κανόνας.

Δεν πρέπει να φιλήσουν κανέναν, δεν πρέπει να αυτοκοϊκανοποιηθούν και φυσικά απαγορεύεται να κάνουν σεξ, προκειμένου να βγουν νικητές και να πάρουν το έπαθλο των 100.000 δολαρίων. Ο κόσμος τους αμέσως καταστρέφεται και κάπου εκεί ξεκινάει το ζουμί του σόου.

#1 Cobra Kai

Ήρθε και απογοήτευσε αρκετά. Η επιστροφή μιας από τις καλύτερες και πιο fun to watch σειρές της τελευταίας 5ετίας, προκάλεσε ξενέρα ισάξια με την ανυπομονησία μέχρι να επιστρέψει. Στα γράψαμε αναλυτικότερα εδώ.