Η επόμενη σεζόν του Bridgerton είναι ακόμα πολύ μακριά, αλλά με δεδομένο το πόσο πολύ η σεζόν 1 μαγνήτισε τους θεατές, καθώς έγινε τυχαία η μεγαλύτερη επιτυχία του Netflix και κέρδισε τρεις υποψηφιότητες για Emmy, είναι φυσικό και επόμενο να μετά από λαϊκή απαίτηση να ανανεωθεί για την 2η σεζόν 2.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το Bridgerton δεν θα μείνει μόνο στις δύο σεζόν, αλλά θα συνεχιστεί και για 3η και 4η. Παρόλο που το Netflix έχει ανακοινώσει μόνο τις πιο πικάντικες λεπτομέρειες για αυτές τις μελλοντικές σεζόν μέχρι τώρα, έχουμε μια ιδέα για το ποιο θα είναι το storyline, αν λάβουμε υπόψιν μας τα βιβλία.

Η 1η σεζόν επικεντρώθηκε στη Δάφνη και στην αναζήτησή της για έναν μνηστήρα (βασισμένο στο πρώτο βιβλίο, The Duke and I ), ενώ η 2η σεζόν πρόκειται να καλύψει την ζωή του Άντονι (βασισμένο στο επόμενο βιβλίο, The Viscount Who Loved Me ).

Αυτό σημαίνει ότι η τρίτη σεζόν θα είναι αφιερωμένη στον Benedict Bridgerton, τον πρωταγωνιστή του τρίτου μυθιστορήματος.

Όλα όσα γνωρίζουμε για το Bridgerton 3

Η πλοκή του τρίτου βιβλίου, An Offer from a Gentleman, της Julia Quinn, έχει να κάνει με την προσωπική ζωή του Benedict, ο οποίος ερωτεύεται δύο γυναίκες.

Η μια είναι ντυμένη στα ασημί, και την συναντά στη μασκέ διοργάνωση της οικογένειάς του, ενώ η δεύτερη είναι μια καλλονή με στολή υπηρέτριας. Εν αγνοία του, είναι στην πραγματικότητα το ίδιο άτομο: κόρη κόμης που ονομάζεται Σόφι, η οποία αναγκάζεται να ζήσει ως υπηρέτρια στο σπίτι της μητέρας της.

Μοιάζει πολύ με την ιστορία της Σταχτοπούτας, καθώς η Quinn αναφέρει στο βιβλίο, ότι όλα πρέπει να τελειώσουν μέχρι το ρολόι να πάει δώδεκα. Πιθανόν έχει αντλήσει έμπνευση από το παραμύθι -αν δεν το έχει αντιγράψει τελείως-.

Το cast της 3ης σεζόν Bridgerton

Υποθέτουμε ότι στο Cast θα βρίσκονται όλοι οι γνώριμοι χαρακτήρες της πρώτης σεζόν, με εξαίρεση τον Regé-Jean Page, ο οποίος προς λύπηση όλων ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την σειρά.

Ο Luke Thompson, ο οποίος υποδύεται τον αδερφό Benedict Bridgerton, θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον της Sophie.

Πίσω από τις κάμερες, η Jess Brownell θα αναλάβει τα ηνία ως showrunner για την 3η σεζόν, σύμφωνα με το Deadline, αφού εργάστηκε στο Shondaland για χρόνια. Γνωρίζει πολύ καλά από το δράμα που αναζητούν οι θεατές, καθώς εκτός από το Bridgerton έχει γράψει επεισόδια και για το Scandal.

Μια βάσιμη υποψία ότι η σεζόν 3 του Bridgerton μπορεί να απομακρυνθεί από το βιβλίο στο οποίο βασίζεται είναι η ερώτηση της Genevieve Delacroix. Η μοδίστρα δεν εμφανίζεται στα μυθιστορήματα της Quinn, αλλά ο Benedict τη λατρεύει σαφώς στην 1η σεζόν.

Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε αν ο χαρακτήρας περιπλέκει τα πράγματα για τον εκκολαπτόμενο ρομαντισμό του Benedict και της Sophie.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)