Ο Riddley Scott κράτησε, φέτος, τον εαυτό του αρκετά απασχολημένο. Μόλις πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε την ταινία Η Τελευταία Μονομαχία, ενώ σε δύο ημέρες θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το πολυσυζητημένο House of Gucci. Η ανάγκη του όμως μια σειρά, τον οδήγησε στο να καταπιαστεί με ένα νέο project.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο βρετανός σκηνοθέτης στο BBC, μίλησε για τη νέα live-action σειρά, Blade Runner, λέγοντας πως: «Αυτή την περίοδο γράφουμε τον πιλότο και διαμορφώνουμε την ιστορία για μια σειρά δέκα επεισοδίων», δίχως να διευκρινίσει αν θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία ή να δώσει κάποιες άλλες πληροφορίες για το περιεχόμενο της.

https://www.intronews.gr/8712-2-simpsons-dimiourgos-seiras-provlepsei-gegonota

Επί της ουσίας, δεν γνωρίζουμε το που θα τοποθετείτε χρονολογικά με τις δυο ταινίες, ποιο θα είναι το καστ αλλά και το ποιος θα αναλάβει να την γυρίσει. Το Blade Runner 2049 άφηνε ανοιχτή την ιστορία του Ρικ Ντεκάρτ, αλλά δύσκολα θα μπορούσε ο Harrison Ford να επιστρέψει για τις ανάγκες της σειράς. Ίσως είναι πιο πιθανό το σενάριο να επανέλθει ο Ryan Gosling.

Πάντως ήδη έχει δρομολογηθεί η επέκταση του σύμπαν του Blade Runner μέσα από νέα κόμικ που θα συνεχίσουν την ιστορία, οπότε δεν αποκλείεται, η σειρά να βασιστεί ή να επηρεαστεί από αυτά. Σημειώνεται πως ο Scott ετοιμάζει ακόμα μία σειρά, το Alien, για λογαριασμό του καναλιού FX.

https://www.intronews.gr/8693-2-oliver-stone-skotothike-jfk-theoria-sinomosias