Τι απροειδοποίητη (για να μην πούμε τίποτε άλλο) ήταν αυτή που έκανε χθες το βράδυ το ελληνικό Netflix; Γνωρίζαμε ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή αυτή η μέρα που τα Φιλαράκια θα αποχωρούσαν από την πλατφόρμα, αλλά τουλάχιστον να είχαμε μια προειδοποίηση. Να ξέραμε ότι την τάδε ημερομηνία θα αποτελούν παρελθόν, να ξέρουμε να παρακολουθήσουμε τα αγαπημένα μας επεισόδια.

Αντ’αυτού, η εποχή τους στο ελληνικό Netflix (και γενικά στο Netflix παγκοσμίως) ολοκληρώθηκε. Βέβαια, η σειρά είχε ανακοινώσει ότι στις 30 Μαΐου θα αποχωρούσε, κάτι που η πλατφόρμα όμως δεν το έγραφε πουθενά. Aυτή τη στιγμή, τα Φιλαράκια είναι διαθέσιμα σε 19 χώρες που υπάρχει το Netflix, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Γαλλία, η Ουκρανία και η Γερμανία, όμως σύντομα θα αφαιρεθεί κι από αυτές.

Τέλος εποχής για τα Φιλαράκια στο Netflix

Όπως είναι γνωστό, τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς ανήκουν στο HBO MAX, επομένως θα «μετακομίσει» εκεί. Οπότε ας κάνουμε υπομονή για όταν θα έρθει η streaming πλατφόρμα στην Ελλάδα.

O Κέβιν Ράιλι, πρόεδρος των TNT και TBS, που ασχολείται με τη streaming υπηρεσία του HBO, είχε ανακοινώσει πριν τρία χρόνια: «Νομίζω καταλαβαίνετε ότι τα διαμάντια της Warner θα καταλήξουν στη νέα μας υπηρεσία. Αν θα τα βγάλουμε από το Netflix; Και βέβαια είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε! Δεν λέει να μοιράζεσαι τέτοιο περιεχόμενο. Η πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Disney+: Φτάνει επιτέλους η ώρα που θα κάνει ντεμπούτο στην Ελλάδα – Όσα πρέπει να ξέρεις

Stranger Things: Η 4η σεζόν είναι ήδη η καλύτερη της σειράς

Οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο