H πολυαναμενόμη έκτη σεζόν του «Black Mirror» φαίνεται να κρύβει πολλές εκπλήξεις με ένα αξιοζήλευτο cast. Το Netflix έχει ακόμα ένα δυνατό χαρτί να παίξει. Αν και η 5η σεζόν της σειράς κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019, η 6η σεζόν έγινε γνωστή τον Μάιο του 2022. Από τότε λίγα έχουν έρθει στην δημοσιότητα. Ξέραμε ότι θα περιλαμβάνει διαφορετικούς ηθοποιούς, όπως σε κάθε σεζόν, με κάποιους να εμφανίζονται σε πολλά επεισόδια και άλλους να εμφανίζονται μόνο για μία ή δύο σκηνές.

Το cast, λοιπόν, για την 6η σεζόν του Black Mirror είναι πλέον γνωστό κι είναι γεμάτο με A-listers. Οι Aaron Paul (Breaking Bad), Josh Hartnett (The Fear Index), Zazie Beetz (Deadpool 2), Kate Mara (House of Cards), Paapa Essiedu (Men), Clara Rugaard (I Am Mother), Auden Thornton (Beauty Mark), Danny Ο Ramirez (Top Gun: Maverick) και η Anjana Vasan (We Are Lady Parts) θα εμφανιστούν όλοι στη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση λέει ότι «αυτό το cast καλύπτει συγκεκριμένα τρία επεισόδια και είναι κατανοητό ότι περισσότεροι ηθοποιοί θα συμμετάσχουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς». Το Variety ανέφερε πέρυσι ότι ετοιμάζεται μια έκτη σεζόν και ότι θα είναι «ακόμα πιο κινηματογραφική, με κάθε επεισόδιο να αντιμετωπίζεται ως μεμονωμένη ταινία». Πρόκειται για μια τακτική που ακολουθούν πολλές σειρές του Netflix.

Προς το παρόν περαιτέρω πληροφορίες για το τι θα δούμε κι αν θα είναι διαδραστική, δεν έχουν κυκλοφορήσει. H ημερομηνία κυκλοφορίας της σεζόν 6 του Black Mirror δεν είναι ακόμα γνωστή, αλλά λογικά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα. Πάντως θα είναι η πρώτη σεζόν από τότε που οι δημιουργοί της σειράς Charlie Brooker και Annabel Jones αποχώρησαν από την εταιρεία παραγωγής House of Tomorrow το 2020. Δημιούργησαν μια νέα εταιρεία παραγωγής, την Broke and Bones, στην οποία το Netflix επένδυσε 100 εκατομμύρια δολάρια.

Το Black Mirror προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Channel 4 το 2011, ξεκινώντας με ένα από τα πιο άβολα πρώτα επεισόδια οποιασδήποτε σειράς, τα οποία έχουν μείνει αξέχαστα. Παρέμεινε στη βρετανική τηλεόραση για δύο σεζόν, έως ότου αγοράστηκε από το Netflix το 2016, με τρεις ακόμη σειρές να προβάλλονται στην streaming πλατφόρμα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Stranger Things: Τα ερωτήματα που μας γεννήθηκαν και θα απαντηθούν στην 5η σεζόν

Emmys 2022: «Εκτός» έμειναν Millie Bobby Brown και Sadie Sink – «Σαρώνει» το «Succession» με 25 υποψηφιότητες

The Rings of Power: Ένα μυστήριο πλανάται στο νέο teaser για το prequel του «Lord of the Rings»