Από εκείνη την cameo εμφάνιση του Matt Murdock στο Spider-Μan: No Way Home ως ο δικηγόρος του Peter Parker, οι φανατικοί fans της σειράς υποπτεύονται την επιστροφή του Daredevil με νέες σεζόν στο Disney+. Εξάλλου, είναι γνωστό πως η Marvel δεν κάνει τίποτα τυχαία, πόσω μάλλον να φέρει έναν χαρακτήρα από τις σειρές του Netflix στον «κορμό» του MCU. Και είχαν δίκιο.

Ο Daredevil επιστρέφει στο Disney+ με νέες σεζόν. Τον Matt Murdock, τον τυφλό δικηγόρο με τις υπερδυνάμεις θα υποδυθεί ξανά ο Charlie Cox, τον οποίον είδαμε και στο Spider-man: No Way Home.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Variety, ο Matt Corman και ο Chris Ord έχουν αναλάβει να γράψουν το σενάριο και παράλληλα θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Αναμένεται να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση από την Marvel Studios, ώστε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες σεζόν της σειράς.

H σειρά προβλήθηκε στο Netflix από το 2015 μέχρι το 2018 για τρεις σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι όλες οι σεζόν του Daredevi, οι οποίες προβλήθηκαν αρχικά από το Netflix, έχουν μεταφερθεί στο Disney+, την «μαμά» πλατφόρμα της Marvel. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες σειρές της Marvel που προβλήθηκαν από το Netflix, όπως το Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders και The Punisher.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: imdb.com

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

She-Hulk: Το πρώτο trailer για την νέα σειρά της Marvel – Το CGI φαίνεται «μισοτελειωμένο»

Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Πώς το κακό γράψιμο κατέστρεψε τον χαρακτήρα της Scarlet Witch στο MCU

Marvel: «Τράμπα» στις κυκλοφορίες των The Marvels και Ant-man & The Wasp: Quantumania – Ποιος ο λόγος;