To Disney + ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα και αναμένεται να κάνει τις βραδιές μας πιο ενδιαφέρουσες, χάρη στο συναρπαστικό περιεχόμενό του. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται Μαρβελικές υπερπαραγωγές μέχρι και καρτούν από τα παιδικά μας χρόνια, που μας νοσταλγούν. Με αυτά κι άλλα πολλά αναμένεται να αλλάξει το streaming στη χώρα μας.

Μιας και δεν θα ξέρεις από πού να πρωτοξεκινήσεις και τί να πρωτοδείς από τις περίπου 800 ταινίες, τις 450 σειρές και την συλλογή από 120 αποκλειστικές, βρήκαμε τις must-see σειρές, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Καλύπτουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Σίγουρα δεν θα απογοητεύσουν, οπότε αν βρίσκεσαι σε «αναζήτηση σειράς», τσέκαρε τις παρακάτω, που θα σε κάνουν να «κολλήσεις».

Οι σειρές του Disney+ που πρέπει να δεις

What If?

Πρόκειται για μια σειρά ανθολογίας κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στην κωμική σειρά που έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά το 1977. Ο τίτλος της σειράς τα λέει όλα, καθώς προτείνει το τί διαφορετικό θα μπορούσε να συμβεί σε εναλλακτικά χρονοδιαγράμματα του MCU. Τι θα γινόταν αν η Peggy Carter ( Hayley Atwell ) έπαιρνε τον ορό Super Soldier αντί του Steve Rogers; Τι κι αν ο T’Challa (Chadwick Boseman ) απήχθη από τους Ravagers ως παιδί αντί του Peter Quill; Τι θα γινόταν αν πέθαιναν όλοι οι Avengers; Γενικά οι διαφορετικές εκδοχές δίνουν στην σειρά μια πιο «παιχνιδιάρικη» και διασκεδαστική διάσταση, που παίζει με το μυαλό σου.

Αν και μιλάμε για μια σειρά κινουμένων σχεδίων, μεγάλοι αστέρες έχουν χαρίσει τις φωνές τους, «ντύνοντας» την με τον κατάλληλο τρόπο. Θα ακούσεις τον Jeffrey Wright ως Uatu the Watcher, αφηγητή της σειράς και ξεναγό στο multiverse, αλλά και τον Chadwick Boseman ως T’Challa για τελευταία φορά.

Loki

Ίσως να είναι η καλύτερη σειρά της Marvel μέχρι στιγμής. Εμβαθύνει με συναρπαστικό τρόπο στον κακό του Tom Hiddleston. Είναι γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές. Η σειρά ακολουθεί την εκδοχή του Loki που δραπέτευσε με το Tesseract αμέσως μετά το Time Variance Authority, ως αποτέλεσμα της παρέμβασης στο χρόνο που έκαναν οι Avengers στο Avengers: Endgame. Συλλαμβάνεται από την Time Variance Authority που έχει αναλάβει τη διατήρηση του «χρονοδιαγράμματος» και την διαφύλαξή του. Αλλά ένας άλλος Loki κυκλοφορεί και αυτή η συλληφθείσα εκδοχή του Loki συνεργάζεται με έναν πράκτορα TVA που ονομάζεται Mobius ( Owen Wilson) για να βοηθήσει να πιάσουν τον… άλλο του εαυτό.

The Mandalorian

Η σειρά διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Return of the Jedi και δείχνει πώς τα πάει ο γαλαξίας σε μια περίοδο ανομίας. Η σειρά είναι ένα western με φουτουριστικά στοιχεία. To cast περιλαμβάνει τους Ming-Na Wen,Giancarlo Esposito και Werner Herzog. Πρόκειται για μια σειρά που δεν θα λατρέψουν μόνο οι θαυμαστές του Star Wars.

Only Murders in the Building

Μια σειρά που παντρεύει την κωμωδία με το μυστήριο, ποτέ δεν μπορεί να σε απογοητεύσει. Η πλοκή επικεντρώνεται σε τρεις αγνώστους που υποδύονται οι Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez , οι οποίο έχουν μια εμμονή με ένα true crime podcast. Μετά από έναν ύποπτο θάνατο στο εύπορο Upper West Side, στο Arconia, οι τρεις γείτονες αποφασίζουν να ξεκινήσουν το δικό τους podcast για την έρευνά τους για τον θάνατο, τον οποίο η αστυνομία χαρακτηρίζει ως αυτοκτονία.

https://www.youtube.com/watch?v=-V1rQdXXXyI

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Disney+: Γιατί ο ερχομός του σημαίνει την αρχή του τέλους για το Netflix στην Ελλάδα

Peaky Blinders: Άξιζε αυτό το τέλος σε μια σειρά αριστούργημα;

4 σειρές στο Ertflix για να τις δεις μονοκοπανιά σήμερα και του Αγίου Πνεύματος