Ναι, πέτυχε το «στοίχημα» το House of the Dragon, το οποίο είχε μία πολύ «δυνατή» πρεμιέρα στην πλατφόρμα του HBO Max παρά τον πήχη που έθεσε το Game of Thrones.

Ωστόσο, από την πρεμιέρα δεν έλειψαν τα ευτράπελα, καθώς η πλατφόρμα κράσαρε καθώς δεν άντεξε τους πολλούς χρήστες που επιχείρησαν όλοι μαζί να παρακολουθήσουν την νέα σειρά που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στις ΗΠΑ.

Το «μαύρο» της πλατφόρμας φαίνεται να μην άφησε τουλάχιστον 3.000 συνδρομητές να την παρακολουθήσουν. Σύμφωνα με υπεύθυνο του HBO Max, το πρόβλημα προέκυψε για τους θεατές που προσπάθησαν να συνδεθούν μέσω του λογαριασμού τους στην συσκευή της Amazon, το Fire TV.

Παρά το άδοξο τέλος του προκάτοχού της, του Game of Thrones, οι πρώτες κριτικές για την σειρά House of the Dragon μιλούν για ένα σκοτεινό έπος που σίγουρα αξίζει να δούμε πως θα συνεχιστεί.

Το budget της νέας σειράς είναι τεράστιο, σχεδόν διπλάσιο από του Game of Thrones ενώ το HBO έχει επιστρατεύσει τους σκηνοθέτες μερικών από των καλύτερων επεισοδίων του GoT (Battle of the Bastards, Winds of Winter κ.ά) για να μας δώσουν στην οθόνη το όραμα του George R. R. Martin, ο οποίος εκτελεί χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Το πολύ αισιόδοξο για το House of the Dragon είναι ότι η ιστορία της σειράς έχει ήδη ολοκληρωθεί στα βιβλία, οπότε θα είναι δύσκολο (αλλά όχι ακατόρθωτο) να επαναληφθεί η τεράστια αποτυχία της 8ης σεζόν του Game of Thrones.

Τα γεγονότα της νέας σειράς φαντασίας αφορούν τον εμφύλιο πόλεμο της δυναστείας των Targaryen που έλαβε χώρα στον φανταστικό κόσμο του Westeros 200 χρόνια πριν όσα συνέβησαν στο Game of Thrones, όπου είχαν πλέον αποδεκατιστεί.

Δείτε το τρέιλερ των επόμενων επεισοδίων του House of the Dragon:

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Escape At Dannemora: Δες το ΣΚ τη μίνι σειρά που έδειξε ότι ο Ben Stiller είναι ανερχόμενος σκηνοθέτης

Cobra Kai: Στην 5η σεζόν θα γίνει η επικότερη μάχη της σειράς (trailer)

The Crown: Έβαλε αγγελία για τον ρόλο του πρίγκιπα William – Το μοναδικό κριτήριο που ζητείται