Το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του House of the Dragon, είναι γεγονός. Το prequel της σειράς καταφτάνει στην πλατφόρμα της HBO και υπόσχεται μαγεία και διαμάχες, για τις οποίες αγαπήθηκε και με το παραπάνω το Game of Thrones. Υπενθυμίζεται πως το House of the Dragon στρώνει το έδαφος για τον Χορό των Δράκων, δηλαδή τον εμφύλιο στους Targaryens.

Χρονολογικά τοποθετείται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στο GOT, εξιστορώντας τους αγώνες εξουσίας στον οίκο των Targaryens. Στο trailer ωστόσο εστιάσαμε σε ορισμένα στιγμιότυπα, όπως για παράδειγμα, το μεγαλοπρεπές Dragonpit, το οποίο η Daenerys έχει περιγράψει ως την αρχή του τέλους για την οικογένειά της. Όπως είχε εξηγήσει στον Jon Snow, «οι δράκοι εκεί έχασαν τις δυνάμεις τους, μικρύναν και γίναμε κι εμείς μικροί».

Τώρα το βλέπουμε ολοκληρωμένο, μιας και στο GoT είχαν μείνει τα ερείπιά του, ενώ όπως φαίνεται στο trailer, στην εποχή του Westeros που θα δούμε στο prequel, στους δράκους θα υπάρχουν χαλινάρια και σέλες από τους καβαλάρηδες των δράκων. Η Daenerys δεν είχε τίποτα στον Drogon να σημειώσουμε.

Πάντως, το House of the Dragon είναι ένα ρίσκο για τους συντελεστές, μιας και κακά τα ψέμματα, βρίσκεται στη σκιά του επιτυχημένου GoT. Το αν το prequel θα κερδίσει τους θαυμαστές, οι οποίοι απογοητεύτηκαν βαθιά με το φινάλε του GoT, θα φανεί στις 21 Αυγούστου που κάνει πρεμιέρα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

«Victoria’s Secret-Angels and Demons»: Η σειρά που αποκαλύπτει τα σκάνδαλα πίσω από την φανταχτερή «βιτρίνα» του brand

Stranger Things: O τηλεοπτικός «Will» επιβεβαιώνει ότι είναι gay και ερωτευμένος με τον Mike

The Rings of Power: Ένα μυστήριο πλανάται στο νέο teaser για το prequel του «Lord of the Rings»