Πέρασε ο καιρός και το Bridgerton, μια από τις σειρές που έκαναν πάταγο με την πρώτη σεζόν τους στο Netflix, ξαναχτύπησε με μια τρίτη σεζόν των 4 επεισοδίων, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Η σειρά δεν επικεντρώνεται πλέον στην Δάφνη και άλλοι χαρατκήρες, όπως η Πενέλοπι και τα προσωπικά τους δράματα έρχονται στην επιφάνεια.

σειρές

Το ζητούμενο είναι ένα: Είχαμε ανάγκη μια ακόμα σεζόν, η οποία δεν προσέθεσε κάποια εξέλιξη στο κεντρικό θέμα αλλά αντιθέτως ξεκίνησε έναν νέο κύκλο ιστοριών; Μάλλον όχι. Και να σημειώσουμε πώς ακόμα δεν ξέρουμε πόσα επεισόδια μας περιμένουν. Αυτό όμως φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμαβαίνει καθώς υπήρξαν στο παρελθόν και άλλες σειρές που έπρεπε να είχαν τελειώσει μια σεζόν πριν τουλάχιστον, ωστόσο δεν μας έκαναν την χάρη. Θυμάστε κάποια;

Οι σειρές που τράβηξαν πάρα πολύ

Walking Dead: Κατά την γνώμη μας, η σειρά αυτή έπρεπε να είχε τελειώσει στην 7η σεζόν και αυτό γιατί πια παρατράβηξε και χάσαμε την μπάλα. Ωστόσο εκείνο κατάφερε και έφτασε τις 13 σεζόν.

σειρές

Τα Φιλαράκια: Τα αγαπημένα μας Φιλαράκια θα έπρεπε να είχαν τουλάχιστον 3 σεζόν πίσω. Και αυτό γιατί μετά το επεισόδιο του γάμου Τσάντλερ-Μόνικα σεζόν απλά δεν υπήρχε καθόλου έμπνευση και πάθος και απλά οι ηθοποιοί πετούσαν τις ατάκες τους και αυτό ήταν. 10 σεζόν μάλλον πήγε πάρα πολύ.

σειρές

Modern Family: Έπαθε κι αυτή η σειρά ότι παθαίνουν οι περισσότερες sitcom σειρές. Βάλτωσε. Από τις καλύτερες κωμικές σειρές το Modern Family, ίσως πιο πάνω κι από τα Φιλαράκια ερμηνευτικά, αλλά κάπου στην 7η-8η σεζόν οι ηθοποιοί είχαν επισκιάσει τόσο τους ρόλους τους, που δεν κατέβαλλαν καν προσπάθεια να πουν τις ατάκες τους. Ο Εντ Ο’ Νιλ, η Σοφία Βεργκάρα και ο Έρικ Στόουνστριτ ήταν οι πιο ενδεικτικές περιπτώσεις αδιάφορου acting, ενώ και οι Λουκ-Μάνι απέδειξαν πως ως παιδιά ήταν ηθοποιοί, ενώ ως ενήλικες δεν έχουν καμία επαφή. Ευτυχώς υπήρχε ο Τζέσι Τάιλερ-Φέργκιουσον που κρατούσε ψηλά τη σημαία.

Μετά το Bridgerton: 7 σειρές που έπρεπε να έχουν τελειώσει μερικές σεζόν νωρίτερα - Από τα Φιλαράκια μέχρι το Walking Dead

Grey’s Anatomy: Όχι άλλα χειρουργεία! Η αλήθεια είναι πως με τόσες σεζόν θα περνάγαμε άνετα όλα τα μαθήματα ανατομίας. Ωστόσο η ίδια η σειρά ήταν πολύ κουραστική από τον τρίτο κύκλο και μετά. Δεν πιστεύουμε λοιπόν, ότι 2ο κύκλοι μας έκαναν κάποια διαφορά.

σειρές

Dexter: Πήγε πάρα πολύ καλά μέχρι και την 6η σεζόν. Μετά συγγνώμη, αλλά δεν ζητήσαμε δύο ακόμα για να βαρεθούμε και να μας χαλάσει η διάθεση. Βγήκε μάλιστα και νέα σεζόν τώρα, μετά από 10 χρόνια σχεδόν, που δεν…

Μετά το Bridgerton: 7 σειρές που έπρεπε να έχουν τελειώσει μερικές σεζόν νωρίτερα - Από τα Φιλαράκια μέχρι το Walking Dead

Supernatural: Κανένας απολύτος λόγος να διαρκέσει αυτή η σειρά 15 σεζόν. Ξενερώσαμε απίστευτα μετά την 8η.

σειρές

How to Get Away With Murder: Από τις πιο αγαπημενές μας και λιγότερο κουταστικές. Ωστόσο και αυτή τράβηξε λίγο. Τέσσερις σεζόν θα ήταν καλά. Τώρα οι έξι ήταν υπερβολή να το πεις.

σειρές