To Netflix έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα το 2022, και συνεχίζει να τραβάει το ενδιαφέρον των συνδρομητών του, καθώς ανανεώνει το περιεχόμενο του συνεχώς. Ο Φεβρουάριος μας χάρισε ενδιαφέρουσες σειρές, όπως το «Inventing Anna», ενώ νέες σεζόν παλιότερων επιτυχιών έγιναν διαθέσιμες. Και ο Μάρτιος, όμως, δεν πάει πίσω.

Με τόσες πολλές επιλογές που έρχονται, λογικό είναι να νιώθετε κάπως χαμένοι και να μην ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Λοιπόν, μην ανησυχείτε, έχουμε τις 5 καλύτερες σειρές.

Οι σειρές του Netflix που θα κάνουν πάταγο

Bridgerton

Όλοι ανυπομονούν για την 2η σεζόν του Bridgerton. Αν δεν έχετε δει την πρώτη σεζόν, τότε ήρθε η ώρα να την ξεκινήσετε. Με κάποιες αλλαγές στην πλοκή και στο καστ, η ιστορία επικεντρώνεται στην ζωή ενός άλλου αδελφού του Bridgerton. Πρωταγωνιστές θα είναι η Simone Ashley και ο Jonathan Bailey υποδυόμενοι τους Kate Sharma και Anthony Bridgerton αντίστοιχα. Ο Regé-Jean Page είχε πει εδώ και καιρό ότι δεν θα εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο. Θα είναι διαθέσιμη στις 25 Μαρτίου.

Worst Roomate Ever 

Ακόμα μια αληθινή ιστορία που αναμένεται να γίνει επιτυχία. Έχει να κάνει με τέσσερις ιστορίες κάποιων φαινομενικά ακίνδυνων συγκατοίκων, που τελικά αποκαλύπτουν τις βίαιες προθέσεις τους. Κάθε ιστορία εξιστορεί τη μασκοφόρο απειλή που θα μπορούσε να κρύβεται ακριβώς δίπλα σας. Το ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών περιλαμβάνει απατεώνες και σκληρούς δολοφόνους, και θα είναι διαθέσιμο από την 1η Μαρτίου.

Bad Vegan: Fame, Fraud and Fugitives 

Το Bad Vegan είναι επίσης ένα ντοκιμαντέρ για αληθινά εγκλήματα. Φαίνεται το Netflix να έχει επενδύσει σε αυτήν την κατηγορία. Αυτή η σειρά επικεντρώνεται στην Sarma Melngailis, μια διάσημη vegan εστιάτορα. Ξεκινά ένα επιτυχημένο έργο, που γρήγορα καταρρέει, όπως και η ίδια, καθώς αποδεικνύεται ότι ήταν μια απατεώνισσα. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου.

Pieces of Her

Μια νέα δραματική σειρά που έρχεται στο Netflix στις 4 Μαρτίου. Η Toni Collette πρωταγωνιστεί ως Laura Oliver στο Pieces Of Her, την τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στην Αμερικανίδα συγγραφέα, Karin Slaughter και το ομώνυμο βιβλίο της. Επικεντρώνεται στην Andrea που μπλέκεται σε έναν θανατηφόρο μαζικό πυροβολισμό σε ένα τοπικό εστιατόριο. Λίγες στιγμές αργότερα, βλέπει τη μητέρα της, Laura, να εξαλείφει την απειλή. Καθώς η Andrea αρχίζει να ξετυλίγει τις πράξεις της μητέρας της την ίδια μέρα, η οπτική της για ολόκληρη την οικογενειακή τους σχέση παίρνει άλλη τροπή. Αμέσως μετά, φιγούρες από το παρελθόν της μητέρας της επανεμφανίζονται και εκείνη αναγκάζεται να δραπετεύσει και ανακαλύπτει την αλήθεια για εκείνη.

The Weekend Away

Ο Leighton Meester πρωταγωνιστεί στο θρίλερ του Netflix που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα με την Beth, η οποία κάνει διακοπές με την καλύτερή της φίλη στην Κροατία. Ωστόσο, όταν η φίλη της εξαφανίζεται, η Beth γίνεται η βασική ύποπτος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το The Weekend Away θα είναι μια από τις καλύτερες νέες πρωτότυπες ταινίες του Netflix και θα κυκλοφορήσει στις 3 Μάρτη.