Με 3 αλλαγές ολοκληρώνεται αυτή η εβδομάδα στο Netflix σε επίπεδο σειρών, με το top-5 να διαμορφώνεται με τη σειρά που τις προηγούμενες 4 εβδομάδες ήταν από την 3η θέση και πάνω, τώρα να βρίσκεται στην 5η θέση.

Αναμενόμενη πρώτη θέση με ένα από τα πιο δυνατά brands του Netflix, που όμως το αποτέλεσμα απογοητεύει και δεν δικαιώνει τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις από μια σειρά που για 5 σεζόν κράτησε πολύ ψηλά τον πήχη.

Οι top 5 σειρές τώρα στο Netflix

Supacell

Το Supacell, η νέα σειρά υπερηρώων του Netflix από τον δημιουργό του Blue Story, Rapman. Η σειρά ακολουθεί πέντε άτομα, άγνωστα στην αρχή μεταξύ τους, από το Νότιο Λονδίνο που αποκτούν ξαφνικά και σε ταυτόχρονο χρόνο υπερδυνάμεις. Καθώς παλεύουν να προσαρμοστούν στις νέες τους ικανότητες, έρχονται αντιμέτωποι με απειλές και αναλαμβάνουν την ευθύνη να προστατεύσουν την κοινότητά τους.

Masters of the House

Ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι ενός δισεκατομμυριούχου όταν αυτός πεθαίνει; Οι συγγενείς και κληρονόμοι του ή μήπως η οικιακή βοηθός, με την οποία έχει συνάψει σχέση και φαίνεται να της έχει αφήσει ένα τεράστιο ποσό;

Ανθρωποκτονίες στο Λος Άντζελες

Οι ερευνητές στο τμήμα του Λος Άντζελες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες υποθέσεων σ’ αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων από τον δημιουργό του «Νόμος και Τάξη».

To Netflix απογειώνεται: Οι top 5 σειρές αυτή την στιγμή για να δεις

Vikings: Valhala

Τα γεγονότα της 3ης σεζόν λαμβάνουν χώρα επτά χρόνια μετά τα όσα είδαμε στη 2η. Η Φρέιντις, που είναι πλέον η αδιαμφισβήτητη ηγέτις του παγανιστικού Γιόμσμποργκ, αναζητά μια ευτυχισμένη ζωή για τον λαό της. Την ίδια στιγμή, ο Χάραλντ φιλοδοξεί να γίνει βασιλιάς της Νορβηγίας, ενώ ο Λέιφ αναζητά τη Χρυσή Γη. Όμως, ο δρόμος και των τριών για το πεπρωμένο είναι στρωμένος με προκλήσεις.

Cobra Kai

Ήρθε και απογοήτευσε αρκετά. Η επιστροφή μιας από τις καλύτερες και πιο fun to watch σειρές της τελευταίας 5ετίας, προκάλεσε ξενέρα ισάξια με την ανυπομονησία μέχρι να επιστρέψει. Στα γράψαμε αναλυτικότερα εδώ.

Δεν έχουμε ξαναφάει μεγαλύτερη ξενέρα: Η σειρά που επέστρεψε στο Netflix είναι το χειρότερο τέλος για κάτι τόσο ωραίο