Πριν από 3 χρόνια έκανε την έκπληξη. Και τώρα είναι η σειρά που όλοι θέλουν να παίξουν σε αυτή. Το μέγεθος που έχει πάρει το Only Murders In the Building από την 1η σεζόν ως την 4η, είναι τεράστιο. Και σε αυτό σίγουρα βοήθησε και η παρουσία της Μέριλ Στριπ στην 3η σεζόν, με αποτέλεσμα στην 4η να μην προλαβαίνουμε να μετράμε τις προσθήκες στη σειρά πολύ δυνατών ονομάτων από την τηλεοπτική βιομηχανία του Χόλιγουντ.

Στο Χόλιγουντ είναι που θα πάει και η τριάδα των ερασιτεχνών ντετέκτιβ, ο Τσαρλς (Στιβ Μάρτιν), η Μέιμπελ (Σελίνα Γκόμεζ) και ο Όλιβερ (Μάρτιν Σορτ), που μετά από 3 εξιχνιάσεις φόνων, και με ένα πολύ επιτυχημένο podcast, δέχονται πρόταση να γίνουν ταινία. Και για τις ανάγκες της ταινίας, πάνε στο Χόλιγουντ για να γνωρίσουν τους ηθοποιούς που θα τους υποδυθούν.

Επιστρέφει 27 Αυγούστου: Η σειρά που δε μπορούμε να περιμένουμε να ξαναδούμε - Το trailer της 4ης σεζόν ανεβάζει τις προσδοκίες

Γιουτζίν Λεβί (τον απολαύσαμε τελευταία στο Schitt’s Creek του γιου του Νταν Λεβί), Εύα Λονγκόρια και Ζακ Γαλιφιανάκης θα υποδυθούν τον Τσαρλς, τη Μέιμπελ και τον Όλιβερ, και για να το κάνουν άριστα, θα πρέπει να περάσουν χρόνο μαζί για να κοπιάρουν εκφράσεις, συμπεριφορές, αντιδράσεις. Και ποια καλύτερη προσομοίωση από την εξιχνίαση ενός νέου φόνου για αυτούς τους σύγχρονους Πουαρό του Χόλιγουντ, οι οποίοι πια αφήνουν το building και αντιμετωπίζουν ένα murder σε ένα άλλο building, όπως βλέπουμε στο trailer.

Εκτός από τους 3 που εισάγονται στη σειρά, στο καστ παραμένει η Μέριλ Στριπ, ενώ προσθήκες στην 4η σεζόν είναι ο Κουμάιλ Ναντζάνι, η Μελίσα ΜακΚάρθι, η Τζέιν Λιντς, ο Ρίτσαρντ Κάιντ και η Μόλι Σάνον, ενώ με άλλη αύρα, λόγω του Όσκαρ, συμμετέχει και η Ντα’Βάιν Τζόι Ράντολφ στον ρόλο της αστυνομικού. Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι η κεντρική πρωταγωνιστική τριάδα, Μάρτιν-Γκόμεζ-Σορτ, είναι για πρώτη φορά και οι 3 υποψήφιοι για Emmy.

Η σειρά επιστρέφει με την 4η σεζόν στις 27 Αυγούστου στο Hulu και, λογικά, μερικές μέρες μετά, θα δούμε να εμφανίζονται τα επεισόδια και στο Disney+, που στις προηγούμενες 3 σεζόν δεν άφησε μεγάλο διάστημα απόστασης σε σχέση με την αμερικανική πρεμιέρα, όπως με το The Bear που είναι βέβαια στο έτερο δίκτυο της Disney, το FX.