Η 3η σεζόν του Sex Education, όπως και οι προηγούμενες δύο, σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Netflix. Για μια ακόμη φορά, περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθουν τα επόμενα επεισόδια, τα οποία βέβαια θα καθυστερήσουν όπως είναι λογικό. Για την ώρα όμως, θα «βολευτούμε» με ορισμένες λεπτομέρειες που γνωρίζουμε για την 4η σεζόν.

Ο Asa Butterfield, ο οποίος υποδύεται τον Otis Milburn αποκάλυψε νωρίτερα αυτόν τον μήνα πως τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, λέγοντας στο Digital Spy: «Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα, αλλά θα γίνει σύντομα. Αυτό μπορώ να πω μόνο».

Η απουσία της Simone Ashley έχει ήδη ανακοινωθεί από την ίδια, μιας και όπως είπε στο This Morning, «είμαι πια κορίτσι του Bridgerton».Η Aimee Lou Wood, η οποία υποδύεται την Aimee, άφησε να εννοηθεί στους Radio Times ότι η 4η σεζόν μπορεί να είναι η τελευταία. Μιλώντας για το αν θέλει να παίξει τον ρόλο για πάντα, η Aimee είπε: «Δεν είμαι σίγουρη γιατί υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που θα μπορούσε να το κάνει για πάντα. Αλλά υπάρχει επίσης και το άλλο που λέει ‘όχι, πρέπει να κάνω διαφορετικά πράγματα και να παίξω διαφορετικούς ρόλους’».

«Η σειρά μάλλον είναι πιο κοντά στο τέλος παρά στην αρχή. Είναι λυπηρό αλλά και ταυτόχρονα θετικό. Είναι καλύτερο να τους αφήνεις να θέλουν περισσότερα».

Η Emma Mackey (η οποία υποδύεται τη Maeve) έχει επίσης συζητήσει τις ελπίδες της για τη 4η σεζόν. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα κάνει μερικούς νέους φίλους, θα ανοίξει λίγο περισσότερο τα φτερά της και θα εκτεθεί σε μια διαφορετική κουλτούρα και σε έναν διαφορετικό κόσμο. Πώς είναι έξω από αυτή τη φούσκα;» και πρόσθεσε: «Θα ήταν πολύ ωραίο να τη δεις να ζει πραγματικά ένα όνειρο για τον εαυτό της. Τι κάνει αυτό σε έναν άνθρωπο και πώς τον αλλάζει; Τι είδους ευτυχία δίνει; Και όλα τα άγχη που έρχονται με την ύπαρξη μακριά από το σπίτι», είπε.

Πότε θα κυκλοφορήσει η 4η σεζόν του Sex Education;

Το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για την 4η σεζόν, αλλά πιθανότατα δεν θα την δούμε να κυκλοφορεί νωρίτερα από τα τέλη του 2022. Μέχρι στιγμής, είχαμε μία σεζόν κάθε χρόνο – με την 1η σεζόν να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2019, η 2η Ιανουάριο του 2020 και η 3η τον Σεπτέμβριο του 2021 λόγω καθυστερήσεων που προκλήθηκαν από την πανδημία.

Άρα ένα πιθανό σενάριο είναι να τη δούμε να γίνεται διαθέσιμη στο Netflix αρχές του 2023.

Όσον αφορά το καστ, μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι οι βασικοί χαρακτήρες θα παραμείνουν, δηλαδή οι :Gillian Anderson (Jean Milburn), Asa Butterfield (Otis), Emma Mackey (Maeve), Ncuti Gatwa (Eric), Connor Swindells (Adam), Aimee Lou Wood (Aimee) και Kedar Williams-Stirling (Jackson), καθώς επίσης και οι Patricia Allison (Ola), Tanya Reynolds (Lily), Mimi Keene (Ruby) και Chaneil Kular (Anwar).

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Severance: Η καλύτερη νέα σειρά της χρονιάς ως τώρα παίζει στο Apple TV+

Mindhunter: Θα επιστρέψει με την 3η σεζόν; – Τι απάντησε ο πρωταγωνιστής της σειράς

Stranger Things: Τι κοινό έχει η 4η σεζόν με το Game of Thrones;