Η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix, το νοτιοκορεατικό δράμα αγώνων θανάτου Squid Game, παρουσίασε το Σαββατοκύριακο το νέο καστ και τους ηθοποιούς που επιστρέφουν για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του.

Squid Game: Ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι

Οι εναπομείναντες πρωταγωνιστές της πρώτης σεζόν του Squid Game θα είναι εκεί: ο πρωταγωνιστής της σειράς Lee Jung-jae (υποδύεται τον Seong Gi-hun, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα για μετρητά), θα επιστρέψει για δεύτερο γύρο.

Squid Game

Επιστρέφουν επίσης για τη 2η σεζόν ο μασκοφόρος χαρακτήρας του «Front Man», τον οποίο ενσαρκώνει ο Lee Byung-hun, και ο Wi Ha-jun, ο οποίος υποδύεται τον αστυνομικό που αναζητά τον εξαφανισμένο αδελφό του, ο οποίος μπλέκεται στα παρασκήνια του θανατηφόρου παιχνιδιού, όπως αποκάλυψε το Netflix στην εκδήλωση για τους θαυμαστές του Tudum, στη Βραζιλία, το Σάββατο.

Οι νέοι χαρακτήρες του Squid Game που ανακοινώθηκαν περιλαμβάνουν τέσσερις Κορεάτες αστέρες: Kang Ha Neul (από K-dramas όπως Midnight Runners, When the Camellia Blooms), Park Sung Hoon (από την κορεατική επιτυχία του Netflix The Glory) και Yang Dong Geun (από το δημοφιλές K-drama Connect της Disney+).

Squid Game

Στον απόηχο της ανακοίνωσης, ορισμένοι θαυμαστές χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ρωτήσουν τον λόγο για τον οποίον δεν έχει αποκαλυφθεί κανένα θηλυκό μέλος του καστ – ειδικά μετά τη μεγάλη δημοτικότητα του μοντέλου που έγινε ηθοποιός, HoYeon Jung , από την 1η σεζόν.

Όσα ξέρουμε για τη 2η σεζόν

Η 2η σεζόν του Squid Game δεν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πριν από το 2024. Όπως και η παγκοσμίως αγαπημένη πρώτη σεζόν, η επόμενη σειρά επεισοδίων θα γραφτεί και θα σκηνοθετηθεί από τον δημιουργό της σειράς Hwang Dong-hyuk, ο οποίος κέρδισε Emmy για τη δουλειά του στη σειρά πέρυσι. Επίσης, μετά την επιτυχία της σειράς, συνεργάστηκε και με τη «Luis Vuitton», ως σύμβουλος σκηνογραφίας, για την επίδειξη μόδας της φίρμας που πραγματοποιήθηκε στη γέφυρα Jamsugyo, στη Σεούλ.

Το Squid Game έκανε το ντεμπούτο του στο Netflix στις 17 Σεπτεμβρίου 2021. Σχεδόν αμέσως έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, συγκεντρώνοντας 1,65 δισεκατομμύρια ώρες παρακολούθησης σε 28 ημέρες και φτάνοντας τελικά σε 111 εκατομμύρια λογαριασμούς Netflix. Παραμένει η σειρά με τις περισσότερες προβολές που έχει παρακολουθήσει ποτέ ο streamer. Στη συνέχεια, το 2022 δέχτηκε την αγάπη των Emmy, συγκεντρώνοντας 14 υποψηφιότητες και έξι νίκες, συμπεριλαμβανομένου του τροπαίου καλύτερου ηθοποιού για τον Lee Jung-jae, τον πρώτο Ασιάτη ηθοποιό που κέρδισε ποτέ στην κατηγορία.

Ενώ οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν άλλο ένα χρόνο για περισσότερη ιστορία από το Squid Game, το Netflix αποκάλυψε στη Βραζιλία ότι το spinoff του ριάλιτι σόου Squid Game: The Challenge θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.