Το πρώτο part της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» στο Netflix μας άφησε σε αγωνία, ενώ άνοιξε πολλά «μέτωπα». Μέχρι και την 1η Ιουλίου που κυκλοφορεί το δεύτερο part, τα πιθανά σενάρια για το τί θα συμβεί συνεχίζουν να κατακλύζουν. Μόλις κυκλοφόρησε και το teaser για τα δύο τελευταία επεισόδια και οι θεωρίες θέλουν έναν πρωταγωνιστή νεκρό.  

Το δεύτερο part θα αποτελείται, όπως είναι γνωστό, από μόλις δύο επεισόδια, τα οποία θα μοιάζουν περισσότερο με αυτοτελείς ταινίες. Πολλά αναμένεται να γίνουν, με τους φανς της σειράς να είναι πεπεισμένοι ότι η Robin Buckley θα πεθάνει κάποια στιγμή. Είναι λογικό μερικοί να έχουν εξοργιστεί με αυτή τη θεωρία, που ξέσπασε μετά από το νέο teaser.

Σχολιάζοντας τη θεωρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι χρήστες εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τον θάνατο της Robin. Είναι ένας από τους πιο φρέσκους χαρακτήρες. Δεν είχε εμπλακεί και τόσο σε όλα τα υπερφυσικά συμβάντα του Hawkins, αφού εμφανίστηκε στην τρίτη σεζόν. Για να λέμε όμως και τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη, είναι σχετικά αδιάφορη σε σύγκριση με το υπόλοιπο καστ. Αν και συμπαθητική, ίσως να είναι πιο δίκαιο να αποχωρήσει εκείνη από την σειρά.

Εκτός από την Robin, κάναμε μια λίστα με τους χαρακτήρες που πρέπει να ξεσκαρτάρουν, καθώς είναι γνωστό ότι στην 4η σεζόν θα γίνει μακελειό. Ήρθε η ώρα για το Stranger Things να παίξει με τα συναισθήματά μας, παίρνοντας πιο γενναίες αποφάσεις. Ίσως ήρθε και η ώρα να πούμε αντίο σε μερικά από τα κλασικά μέλη του καστ. Δεν είναι ότι τους θέλουμε νεκρούς, απλά η απώλειά τους θα βοηθήσει στις έντονες συγκινήσεις της σειράς.

Ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν από το Stranger Things

Nancy

Νομίζω είναι από τους πιο εκνευριστικούς χαρακτήρες της σειράς. Είναι ισχυρογνώμων και στο παρελθόν έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για την πάρτη της παρά για τους φίλους της. Αν κι έχει αλλάξει σαν προσωπικότητα, συνεχίζει να είναι σπαστική. Επίσης, όσο παραμένει χειροτερεύουν τα μαλλιά της. Ας της κάνουν ένα καλό, λοιπόν, βγάζοντας την από την σειρά.

Argyle

Ο pizza boy και νέος φίλος του Jonathan έφερε σίγουρα γέλιο στην σειρά με την χαλαρότητά του. Φώτισε λίγο την dark-ιλα του Hawkins, φέρνοντας καλιφορνέζικο αέρα. Φτάνει όμως. Μιας και έχουμε μπει για τα καλά μέσα στο σκοτεινό mood, πιστεύουμε ότι δεν κολλάει πια και ο ρόλος του μπορεί να τελειώνει. Το Stranger Things μπορεί να κάνει κάτι και να τον σκοτώσει για να μείνει ο άλλος νέος χαρακτήρας, ο Eddie, ο οποίος υπόσχεται περισσότερα.

Brenner

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Πιστεύω όλοι θέλουμε να δούμε τον Demogorgon να τον κατασπαράζει. Κρύβεται πίσω από όλα και του αξίζει ξεκάθαρα ένα δυσοίωνο τέλος. Πώς στο καλό είναι ακόμα ζωντανός αυτός ο άνθρωπος είναι άξιο απορίας. Σίγουρα είναι από τους λιγότερο αγαπημένους «κακούς» όλων των εποχών. Δεν έχει καμία γοητεία για να μας κάνει να πούμε ότι τον συμπαθούμε ή ότι τον καταλαβαίνουμε έστω και λίγο.

Hopper

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές που έχει δώσει κυριολεκτικά τη ζωή του για το Hawkins. Ωστόσο, ο Chief Hopper θα έπρεπε να είχε πεθάνει στο τέλος της τρίτης σεζόν. Ήταν η σωστή στιγμή και όλοι το είχαμε πιστέψει. Το πώς επέζησε είναι παρατραβηγμένο, όπως και η ιστορία που εκτυλίσσεται στη Ρωσία στην τέταρτη σεζόν. Πιθανόν είναι να μην πεθάνει ούτε και τώρα, αφού είναι από τους «αθάνατους» της σειράς.

Eleven

Ναι οκ είναι ο κεντρικός χαρακτήρας της σειράς και προφανώς αν πεθάνει εκείνη δεν υφίσταται συνέχεια. Η ίδια η Millie Bobby Brown, όμως, έχει αποκαλύψει ότι θέλει να σκοτώσουν την Eleven. Έχει περάσει πολλά, έχει ταλαιπωρηθεί και κάθε φορά που της συμβαίνει κάτι επιστρέφει πιο καταστροφική. Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι υπερδυνάμεις θα αναπτύξει στα 2 τελευταία επεισόδια. Θα το μάθουμε σύντομα, όπως κι αν το τελικά πήρα την απόφαση να την «σκοτώσουν». Δεδομένου ότι θα υπάρξει 5η σεζόν είναι απίθανο, παρόλα αυτά η τελευταία σεζόν μπορεί να μην είναι μια συνέχεια της 4ης κι απλά ένα prequel. Αν ισχύει αυτό, ο θάνατος της δεν επηρεάζει την πλοκή.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

«Ενωμένοι Χριστιανοί κόντρα στην Ms. Marvel»: Κρεσέντο μίσους προς την πρωταγωνίστρια της νέας σειράς της Marvel λόγω θρησκείας

Αρχίζει ο θρήνος: Τέλος τα Φιλαράκια από το ελληνικό Netflix

Disney+: Φτάνει επιτέλους η ώρα που θα κάνει ντεμπούτο στην Ελλάδα – Όσα πρέπει να ξέρεις