Η 4η σεζόν του Stranger Things έφερε την απόλυτη επιτυχία. Τόσο στο Netflix όσο και στους αδερφούς Duffer και τους ηθοποιούς που πλαισιώνουν τη σειρά. Η λέξη «φαινόμενο» που έχει γίνει συνώνυμο της σειράς, δεν είναι τυχαία. Όπως και το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές του Stranger έχουν πια τόσα χρήματα για την ηλικία τους, που άμα θέλουν δεν ξαναδουλεύουν για κάμποσα χρόνια. Που λέει ο λόγος φυσικά.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το οποίο εισχώρησε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηρώων – φυσικά και όχι – , τα ποσά που έλαβαν από την τρίτη σεζόν και μετά, ήταν υψηλά. Πολύ υψηλά. Ειδικότερα, ξεκινώντας από τη Winona Ryder, η ηθοποιός ξεκίνησε με 100.000 δολάρια το επεισόδιο, το 2016 δηλαδή που κυκλοφόρησε η σειρά, ενώ στην τρίτη σεζόν έφτασε τα 350.000 δολάρια το επεισόδιο.

Ο σερίφης του Hawkins, David Harbour, είχε ένα πιο μικρό κασέ, το οποίο όμως εκτοξεύτηκε. Συγκεκριμένα, στην πρώτη σεζόν έπαιρνε 80.000 δολάρια, αλλά από την τρίτη που ο ρόλος του έγινε πιο ενεργός, ξεκίνησε να αμείβεται με 350.000 δολάρια. H Millie Bobby Brown, είχε την πιο θεαματική αύξηση στον μισθό της. Ξεκίνησε με 20.000 δολάρια το επεισόδιο, όπως οι συνομήλικοί της στο βασικό καστ. Στην τρίτη σεζόν όμως έφτασε τα 300.000 και στην τέταρτη προστέθηκαν ακόμη 50.000 στον μισθό της.

O Finn Wolfhard, που υποδύεται τον Mike, ξεκίνησε επίσης με 20.000 δολάρια το επεισόδιο, τα οποία έγιναν 250.000 στην τρίτη και τέταρτη σεζόν. Την ίδια ανοδική πορεία με τον τηλεοπτικό τους φίλο είχαν και οι Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin και Noah Schnapp, που υποδύονται τον Dustin, τον Lucas και τον Will αντίστοιχα.

Η Sadie Sink ή αλλιώς Max μπήκε στη δεύτερη σεζόν, αφού το Stranger Things είχε γίνει μεγάλη επιτυχία, έτσι ξεκίνησε με 150.000 δολάρια, τα οποία πλέον έχουν γίνει 250.000. Σύμφωνα με το GQ, η Maya Hawke ή αλλιώς Robin αμείφθηκε απευθείας με 250.000 δολάρια το επεισόδιο, μπαίνοντας στην τρίτη σεζόν του Stranger Things.

Άγνωστο παραμένει το ποσό της Natalia Dyer, που υποδύεται τη Nancy, στις πρώτες σεζόν. Στην τρίτη όμως, ο μισθός της ήταν 150.000 δολάρια το επεισόδιο, ενώ φέτος έφτασε τα 250.000 δολάρια. Ακριβώς έτσι αυξήθηκε και ο μισθός των ερωτικών αντιζήλων Joe Keery και Charlie Heaton, που υποδύονται τους Steve και Jonathan αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Black Mirror: Tο cast της έκτης σεζόν είναι γεμάτο από «δυνατά» ονόματα

Three Billboards Οutside Εbbing, Μissouri: Η οσκαρική ταινιάρα που θα βρεις διαθέσιμη στον κατάλογο του Disney+

Love and Thunder: Πολλά παραπάνω από άλλη μία περιπέτεια του Thor με το κλασικό χιούμορ της Marvel (spoiler-free review)