Το Stranger Things είναι ό,τι πιο ευφυές έχει κυκλοφορήσει το Netflix στην πλατφόρμα του. Είναι η μοναδική σειρά που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο σε μαγνητίζει και σε κρατάει μέχρι το τέλος σε αναμμένα κάρβουνα. Είναι εκπληκτική σε όλα της, δεν μπορούμε να βρούμε ούτε ένα ατόπημα.

Φτάνοντας σιγά-σιγά προς το μεγάλο φινάλε της 4ης σεζόν – θα έχουμε και 5η όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί -, η 1η Ιουλίου νιώθουμε να είναι μακριά. Εκείνη την ημέρα προβλέπεται το Netflix να σπάσει κάθε ρεκόρ, μιας και στην φάση που βρισκόμαστε, το Stranger Things μας έχει αφήσει σε ένα πολύ καίριο σημείο. Η μεγάλη μάχη έρχεται και είμαστε σίγουροι ότι δεν είμαστε προετοιμασμένοι γι’αυτό που θα παρακολουθήσουμε.

H streaming πλατφόρμα κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες το trailer της 2ης σεζόν, έτσι για να μπούμε στο κλίμα. Τα δύο τελευταία επεισόδια θα είναι σαν αυτοτελείς ταινίες, με συνολική διάρκεια τις 4 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρουμε αρκετή δόση Stranger Things, καθώς και όλα τα ερωτήματα που αιωρούνται στον αέρα θα λάβουν τις απαντήσεις τους.

Στο μεταξύ, αναμένουμε την Eleven να επιστρέψει στην μάχη, παρά το γεγονός ότι ο Brenner έχει διαφορετική άποψη. Στο trailer ακούμε να της λέει πως «οι φίλοι σου δεν είναι προετοιμασμένοι για αυτήν τη μάχη», ενώ και η Robin σχολιάζει πως αυτή τη φορά ίσως να είναι οι χαμένοι. Σημειώνεται πως ο ρόλος της Robin ενδέχεται και να τελειώσει όντως ή τουλάχιστον αυτή η θεωρία κυκλοφορεί στα social media μετά το teaser.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Αφήστε το Game of Thrones να πεθάνει, όπως του αξίζει: Έρχεται spin-off σειρά για τον Jon Snow

Άνοιξες λογαριασμό στο Disney+ και δεν ξέρεις τι να δεις; Αυτές είναι οι σειρές που πρέπει να ξεκινήσεις

The Lord Of The Rings: Γιατί τα Orcs στην νέα σειρά είναι διαφορετικά;