Θυμάστε τότε που όλοι μίλαγαν για το Squid Game; Οι ένδοξες μέρες του Netflix φαίνεται να έχουν εκλείψει αφού κάθε μέρα χάνει δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές, μετά τις αλλαγές στις συνδρομές και τον κατάλογο του που όλο και «φτωχαίνει». Παρά το γεγονός ότι το Netflix δεν έχει κάνει «μπαμ» με καμία φοβερή σειρά ή ταινία το 2022, υπάρχουν ακόμη πολλές σειρές της πλατφόρμας που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του έτους και φαίνονται πολλά υποσχόμενες. 

Επιλέξαμε αυτές που μας έκαναν περισσότερο «κλικ». Αναμένεται να δούμε εάν θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας.

Ή μήπως θα απογοητευτούμε και θα ακολουθήσουμε τους 200.000 συνδρομητές που τερμάτισαν την συνδρομή τους τον μήνα Μάρτιο;

Resident Evil

σειρές Netflix

Μετά την animated σειρά του Netflix για το Resident Evil, έρχεται τώρα μία live-action εκδοχή του. Η σειρά θα διαδραματίζεται το έτος 2036, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά το ξέσπασμα του ιού T-virus, ο οποίος μέχρι τότε θα έχει κοστίσει την ζωή σε έξι εκατομμύρια ανθρώπους.

Πρωταγωνίστρια μας θα είναι μία γυναίκα στα 30 της με το όνομα Jade Wesker, η οποία θα είναι μία από τα 15 εκατομμύρια άτομα που δεν μολύνθηκαν από τον θανατηφόρο ιό. Θα παρακολουθήσουμε το ταξίδι της ενώ προσπαθεί να περιηγηθεί στον μετά-αποκαλυπτικό εφιάλτη που είναι η πραγματικότητά της.

Τον βασικό ρόλο αναλαμβάνει η Ella Balinska.

Έρχεται στις 14 Ιουλίου 2022.

The Pentaverate

σειρές Netflix

Έχουμε πάνω από μία δεκαετία να δούμε τον Mike Myers σε πρωταγωνιστικό ρόλο και το The Pentaverate θα είναι η μεγάλη του επιστροφή.

Η σειρά αφορά μία μυστική οργάνωση η οποία καθοδηγεί τις παγκόσμιες εξελίξεις από τον 14ο αιώνα. Ο Ken Scarborough, τον οποίον θα υποδυθεί ο Myers, είναι ένας δημοσιογράφος που ανακαλύπτει την ύπαρξή τους και απειλεί να τους αποκαλύψει.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Myers εκτελεί χρέη σεναριογράφου, εκτελεστικού παραγωγού ενώ θα υποδυθεί άλλους 7 δευτερεύοντες χαρακτήρες.

Η σειρά θα αμφιταλαντεύεται μεταξύ κωμωδίας και δράματος, με σκοτεινές «πινελιές». Δίπλα του θα δούμε και τους κωμικούς Ken Jeong και Keegan-Michael Key. Επίσης, ο Jeremy Irons θα αφηγείται τα επεισόδια.

Έρχεται τον Μάιο. 

Wednesday

σειρές Netflix

Δεν το ξέραμε αλλά μας έλειπε μία σειρά για τον εμβληματικό χαρακτήρα της Wednesday Addams από την Οικογένεια Άνταμς.

Την σκηνοθεσία της σειράς αναλαμβάνει ο Tim Burton, ειδικός σε pop-goth δημιουργίες σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Στην σειρά θα δούμε την Wednesday ενώ είναι μαθήτρια λυκείου και θα προσπαθεί να φέρει μία ισορροπία στην καθημερινή της ζωή ως έφηβη και στις δυνάμεις της, οι οποίες όλο και μεγαλώνουν.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει η Jenna Ortega ενώ τους γονείς της θα παίζουν οι Catherine Zeta-Jones και ο Luis Guzmán. Ταυτόχρονα, η Christina Ricci η οποία είχε παίξει την Wednesday στα 90s, θα επιστρέψει σε ρόλο-έκπληξη.

Clark

σειρές Netflix

Ο σουηδικός κινηματογράφος και η τηλεόραση έχουν αποδείξει πόσο καλές παραγωγές κάνουν. Ειδικά, όταν αφορά αστυνομικά θρίλερ.

Αυτήν την φορά θα μάθουμε για την ιστορία του Clark Olofsson, του πιο γνωστού gangster της Σουηδίας, χάρη στον οποίον δημιουργήθηκε ο όρος που δόθηκε στο «σύνδρομο της Στοκχόλμης».

Η σειρά θα έχει 6 επεισόδια και σκηνοθέτης της θα είναι ο Jonas Åkerlund, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τα μουσικά βίντεο κλιπ που σκηνοθετεί, μερικά εκ των οποίων έχουν βραβευτεί με Grammy και MTV Awards.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο ταλαντούχος Bill Skarsgård, ο οποίος πρόκειται να φέρει μία «τρελή» και ταυτόχρονα σκοτεινή υπόσταση στον χαρακτήρα.

Έρχεται στις 5 Μάϊου.

Δείτε το τρέιλερ:

The Witcher: Blood Origin

σειρές Netflix

Ενώ περιμένουμε την νέα σεζόν του The Witcher, έρχεται ένα από τα πολλά spin-offs που έχει προγραμματίσει για κυκλοφορία το Netflix.

Όπως και η original σειρά, έτσι και το The Witcher: Blood Origin βασίζεται επίσης στο βιβλίο του Andrzej Sapkowski. Τα γεγονότα του spin-off διαδραματίζονται σχεδόν 1,200 χρόνια πριν γνωρίσουμε τον Geralt of Rivia.

Η σειρά εξερευνά τον θρυλικό πολιτισμό των Elven πριν καταστραφούν και την δημιουργία του πρώτου Witcher.

Ο Declan de Barra, που έγραψε και την βασική σειρά θα επιστρέψει στα καθήκοντά του ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουμε τους: Sophia Brown, Laurence O’Fuarain, και Michelle Yeoh.

Δείτε το τρέιλερ:

The Sandman

σειρές Netflix

Μετά από τρεις ολόκληρες δεκαετίες σε πρώιμα στάδια παραγωγής, το κλασικό πλέον κόμικ του Neil Gaiman θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη.

Τα δημοφιλή κόμικς της DC εκδόθηκαν από το 1989 μέχρι το 1996. Από τότε γίνονται συζητήσεις για μία κινηματογραφική μεταφορά, τόσες που έχει χαθεί το μέτρημα πια. Το Netflix όμως, το κάνει επιτέλους πραγματικότητα.

Την παραγωγή υπογράφει η Warner Bros. καθώς είναι «απομεινάρι» του παλιού τους deal με την πλατφόρμα, πριν την δημιουργία του HBO Max.

Η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της κάποια στιγμή προς το τέλος του 2022.

Υπόθεση: Θα ακολουθήσουμε τον Dream, δηλαδή τον Sandman τον οποίον υποδύεται ο Tom Sturridge, ο οποίος δραπετεύει μετά από 105 χρόνια έγκλειστος και προσπαθεί να επαναφέρει το βασίλειό του της πρώιμες δόξες του.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Sisterhood of Dune: The Mindkiller: Όσα γνωρίζουμε για την σειρά που ετοιμάζει ο Villeneuve για τις Bene Gesserit

Better Call Saul: Ρεκόρ έκανε η πρεμιέρα του 6ου και τελευταίου κύκλου για το AMC+

Sex Education 4: Θα είναι αυτή η τελευταία σεζόν; Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής