Η επιτυχημένη σειρά The Crown του Netflix, αναζητά έναν ηθοποιό για τον ρόλο του πρίγκιπα William, που να διαθέτει φυσική ομοιότητα, προκειμένου να τον ενσαρκώσει στην 6η σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν τον επόμενο μήνα.

Η αγγελία που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο Casting Talent αναφέρει: «Η σειρά του Netflix The Crown, ψάχνει για έναν εξαιρετικό νεαρό ηθοποιό για να παίξει τον πρίγκιπα William στην επόμενη σεζόν. Αυτός είναι ένας σημαντικός ρόλος σε αυτό το βραβευμένο δράμα και ψάχνουμε για κάποιον με έντονη φυσική ομοιότητα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022. Δεν απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία υποκριτικής. Είμαστε πολύ έμπειροι στο να παρέχουμε μεγάλη υποστήριξη στους νέους ηθοποιούς και τις οικογένειές τους, μέσω μιας δημιουργικής διαδικασίας που βρίσκουν μια μοναδική ανταμοιβή».

Νωρίτερα φέτος, το Netflix βρισκόταν στο κυνήγι αναζήτησης ηθοποιού ώστε να υποδυθεί την Kate Middleton. Σύμφωνα με πληροφορίες, το The Crown θα έχει τη σύζυγο του πρίγκιπα William στην 6η σεζόν της σειράς, η οποία φέρεται να καλύπτει τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000. H σεζόν θα επικεντρωθεί στην αρχή του ειδυλλίου τους, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στη Σκωτία.

Για την 5η σεζόν του The Crown, που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο, ο Dominic West αναλαμβάνει τον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου. Φωτογραφίες από το σετ έδειχαν νεαρούς ηθοποιούς να υποδύονται τους πρίγκιπες William και Harry, και στη συνέχεια ο Senan West, ο 13χρονος γιος του Dominic, θα υποδυθεί τον πρίγκιπα σε μεγαλύτερη ηλικία στα επόμενα επεισόδια της σεζόν, συνεπώς μένει να βρεθεί ο «ενήλικος πρίγκιπας».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Σε περίπτωση που δεν το πήρατε χαμπάρι, τα Φιλαράκια είναι και πάλι στο Netflix

Armie Hammer: Η σειρά που «φωτίζει» τις σκοτεινές πτυχές του ηθοποιού – «Είμαι κανίβαλος»

Αύγουστος με Netflix: Όλες οι σειρές που έρχονται στην πλατφόρμα