Ιούνιος. Καύσωνας. Τα πρώτα 40αρια είναι γεγονός. Και μαζί ξεκινάει και το δίπολο: Να πάμε για μπάνιο ή θα πάθουμε ηλίαση; Ναι, από μία ηλικία και μετά αυτή η ερώτηση μας συντροφεύει το καλοκαίρι. Υπό νορμάλ συνθήκες, η παραλία είναι μονόδρομος. Όταν όμως βράζει μέχρι και το ελάχιστο αεράκι, τότε η ζυγαριά γέρνει υπέρ του κλιματιστικού. Επομένως και του σπιτιού.

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν έχεις να διαβάσεις ένα καλό βιβλίο, τότε θα έχεις χρόνο για να παρακολουθήσεις κάτι καλό στο Netflix. Και το εννοούμε το «καλο». Αν και μετά το Stranger Things όλα μπορεί να νομίζεις ότι είναι μάταια, ωστόσο όχι. Σου έχουμε προτάσεις για να μην απολαύσεις την ωραία δροσιά δίχως μια καλή σειρά ή ταινία.

Ιδιωτικότητα – Intimacy

Η ισπανική δραματική σειρά, με οκτώ εθιστικά επεισόδια. Ένα σεξ video μιας ανερχόμενης πολιτικού που διέρρευσε λειτουργεί ως καταλύτης σε αυτήν την ιστορία τεσσάρων γυναικών που αναγκάζονται να κινηθούν ανάμεσα στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο. Στη σειρά βρίσκεται και η ηθοποιός από το La Casa de Papel, Itziar Ituño, καθώς και η Ana Wagener και Patricia López Arnaiz. Σημειώνεται, πως το Intimacy πάει και για 2η σεζόν.

Hustle

O Adam Sandler υποδύεται τον Stanley Sugerman, έναν σκάουτερ για τους Philadelphia 76ers που λατρεύει ακόμα το μπάσκετ αλλά έχει κουραστεί από τα ταξίδια. Έχει επίσης τη φιλοδοξία να γίνει προπονητής. Στην Ισπανία ανακαλύπτει έναν πιθανό σταρ, τον Bo Cruz -τον υποδύεται ο πραγματικός παίκτης του NBA Juancho Hernangómez. Ο Superman αναλαμβάνει να αποδείξει και οι δύο είναι ικανοί να φτάσουν στο NBA.

Spiderhead

Δύο κατάδικοι αντιμετωπίζουν το παρελθόν τους σε μία μονάδα ενός οραματιστή, που τους χορηγεί ψυχοτρόπες ουσίες χωρίς να τους επιτρέπει να διακόψουν το, με αντάλλαγμα τη μείωση της ποινής τους. Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joseph Kosinski, που έκανε και το Top Gun: Maverick. Η ταινία επιστημονικής φαντασίας εξερευνά επί της ουσίας την ιατρική εξέλιξη, αλλά με χάπια των οποίων οι δράσεις μοιάζουν περισσότερο μαγικές.

The Umbrella Academy – 3η σεζόν

Η οικογένεια Hargreeve έχει αντιπάλους αυτή τη φορά την οικογένεια των υπερηρώων, Sparrow Academy. Η ακαδημία επιστρέφει στο σήμερα μετά την παραμονή της στο 1963. Εκεί βρίσκει το χρονοδιάγραμμα δραστικά αλλαγμένο και μια ομάδα που αυτοαποκαλείται The Sparrow Academy να ζει τώρα στο σπίτι τους με τον πατέρα που ήξεραν ότι ήταν νεκρός.

https://youtu.be/hs6alRuY1UU

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ταινίες εβδομάδας 23/6-29/6: Ο Elvis Presley «ζωντανεύει» στις οθόνες μας

Disney+: 7 ταινιάρες εκτός Marvel και Star Wars που τις ζηλεύει μέχρι και το Netflix

Stranger Things: Το trailer για το 2ο μέρος της 4ης σεζόν είναι εδώ – Ετοιμαστείτε για την μεγαλύτερη μάχη