Για την τελευταία του «στάση» ετοιμάζεται το τραίνο της σειράς επιστημονικής φαντασίας Snowpiercer. Η βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Bong Joon-Ho έκανε την πρεμιέρα της το 2020 στο δίκτυο TNT και παίζεται και στο Netflix, όπου κάνει «πάταγο».

Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει τους ιθύνοντες του show και θα «κοπεί» απότομα στην 4η σεζόν του. Ο λόγος ίσως κρύβεται πίσω από τις «αναταράξεις» που πέρασε η σειρά πίσω από τις κάμερες, Συγκεκριμένα, έχουν αναλάβει τα ηνία της σειράς τέσσερις διαφορετικούς showrunners, με τελευταίο τον Paul Zbyszewski, είχε αλλάξει κανάλι από το TBS στο TNT πριν κάνει καν πρεμιέρα ενώ υπήρξαν εν τέλει δύο σκηνοθέτες για το πιλοτικό επεισόδιο.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της σειράς καθησύχασαν σε ανακοίνωσή τους το κοινό ότι το τέλος που θα αποδοθεί θα είναι αυτό που αξίζει στην σειρά.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι θα ολοκληρωθεί μετά από μια επιτυχημένη και πολυετής θητεία στο TNT. Οι ταλαντούχοι σεναριογράφοι, ηθοποιοί και το συνεργείο έφεραν εις πέρας το έργο του με συναρπαστικούς τρόπους. Αγαπήθηκε από τους κριτικούς, είχε σημαντικό αντίκτυπο στο post-apocalyptic είδος και τώρα μένει στις καρδιές των fans για πάντα» αναφέρει το δίκτυο TNT στην σχετική ανακοίνωση.

Αυτόν τον καιρό γίνονται τα γυρίσματα της 4ης σεζόν και αναμένεται αργότερα να ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας της τελευταίαης σεζόν.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο φιλμ του Bong Joon-ho με πρωταγωνιστές τους Chris Evans, Tilda Swinton, Jamie Bell, Song Kang-ho και Octavia Spencer, το οποίο με τη σειρά του βασιζόταν στο graphic novel του 1982 με τίτλο “Le Trasperceneige” του Jacques Lob. Στο τηλεοπτικό Snowpiercer πρωταγωνιστούν οι Daveed Diggs, Jennifer Connelly και Sean Bean.

Αφορά ένα μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό όπου σε μία προσπάθεια να αναστραφεί η υπερθέρμανση του πλανήτη, το κλίμα σε όλον τον κόσμο έγινε πολικό. Η μόνη ζωή που απέμεινε στην Γη είναι οι 3.000 επιβάτες και το πλήρωμα του Snowpiercer, ενός τραίνου που κάνει συνεχώς τον γύρω του κόσμου. Ωστόσο, το τραίνο αντικατοπτρίζει την κοινωνία που άφησαν πίσω τους οι επιβάτες: κοινωνική ανισότητα, έγκλημα, πείνα, δολοπλοκίες και παιχνίδια εξουσίας δίνουν και πέρνουν μέσα στις καμπίνες του Snowpiercer.

Στην Ελλάδα το Snowpiercer προβάλλεται μέσα από το Netflix.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Jennifer Lopez: Παρά λίγο να παρατήσει την καριέρα της λόγω του body shaming για τα οπίσθιά της

Blonde: Κυκλοφόρησε το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας για τη ζωή της Marilyn Monroe

Squid Game: Γίνεται ριάλιτι με το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε ποτέ