Το Netflix έχει εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του με νέες σειρές για όλα τα γούστα. Δράση, γέλιο, μυστήριο, έρωτας και… τρόμος είναι τα κυριότερα στοιχεία του νέου περιεχομένου που είναι διαθέσιμο αυτές τις ημέρες.

Οι 5 σειρές του Netflix που βλέπουν όλοι αυτό το ΣΚ: Της δολοφονίας και του μυστηρίου το ανάγνωσμα

Το top-5 σειρών του Netflix αυτό το ΣΚ

#5 Lost

Από τη στιγμή που επέστρεψε στην πλατφόρμα μετά από τόσα χρόνια, ήταν δεδομένο πως θα μπει στην πεντάδα και μας ξαφνιάζει που δεν είναι ψηλότερα. Μιλάμε εξάλλου για έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς μύθους που το φινάλε του μόνο παρήγαγε χιλιάδες άρθρα στο διαδίκτυο και ακόμα και σήμερα γράφονται background stories ή κείμενα του στυλ «Δείτε πώς είναι σήμερα ο τάδε από το Lost».

#4 A Good Girl’s Guide to Murder

Σε μια μικρή πόλη στην Αγγλία, πιο πολύ μοιάζει με χωριό, όπου η ζωή κυλάει βαρετά, μια νεαρή κοπέλα αποφασίζει να ψάξει μόνη της να βρει στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην ανακάλυψη του δολοφόνου μιας 17χρονης κοπέλας που τη σκότωσαν πριν από 5 χρόνια. Κι ενώ όλοι στο χωριό έχουν βάλει από καιρό μια τελεία στον πόνο της απώλειας ή έχουν ησυχάσει γιατί πιστεύουν πως δεν θα ψάξει κάποιος να βρει τι ρόλο είχαν σε αυτή τη δολοφονία, η Πιπ Φιτζ αρχίζει να σκαλίζει και να ενοχλεί.

#3 The Umbrella Academy

Μετά την καταλυτική αναμέτρηση στο Ξενοδοχείο Λήθη που οδήγησε στην πλήρη επαναφορά του χρονολογίου τους, τα αδέρφια Χάργκριβς έχουν διασκορπιστεί. Χωρίς τις δυνάμεις τους, ο καθένας τους προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μόνος του και να βρει μια νέα κανονικότητα – με πολύ διαφορετικό βαθμό επιτυχίας. Ωστόσο, είναι δύσκολο να αγνοήσουν για πολύ τις ιδιαιτερότητες του νέου μυστηριώδους κόσμου τους. Ο πατέρας τους, Ρέτζιναλντ, ζωντανός και υγιής, έχει περάσει από τη σκιά στο φως της δημοσιότητας, επιβλέποντας μια πανίσχυρη και διαβολική επιχειρηματική αυτοκρατορία.

Μια μυστηριώδης οργάνωση γνωστή ως Οι Προστάτες οργανώνει μυστικές συναντήσεις, πιστεύοντας πως η πραγματικότητα στην οποία ζουν είναι ένα ψέμα και ότι έρχεται μια μεγάλη αναμέτρηση. Καθώς αυτές οι περίεργες νέες δυνάμεις συνωμοτούν γύρω της, η «Ακαδημία της Ομπρέλας» πρέπει να συναντηθεί για τελευταία φορά, διακινδυνεύοντας να ταράξει την κλονισμένη ειρήνη που έχει υπομείνει τόσα πολλά για να διασφαλίσει, ώστε να διορθώσει επιτέλους τα πράγματα.

#2 American Murder: Laci Peterson

Στην πόλη Μοντέστο της Καλιφόρνια, η 8 μηνών έγκυος Λάσι εξαφανίζεται. Η Αμερική συγκλονίζεται και οι αγωνιώδεις έρευνες για να βρεθεί καταλήγουν σε ένα σκληρό, αλλά τόσο συχνό αποτέλεσμα. Η μάσκα του δολοφόνου θα πέσει και θα αποκαλύψει έναν κόσμο γεμάτο ψέματα, απιστίες και δύο αθώα θύματα στον βωμό της «αλήθειας» που τόσο προσεκτικά κάποιος έστησε.

#1 Emily In Paris

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Emily In Paris έπιασε κορυφή σε ένα 24ωρο στο Netflix και έχει συζητηθεί ήδη πάρα πολύ για τα όσα συμβαίνουν. Κι είναι από τις λίγες περιπτώσεις εδώ και αρκετούς μήνες για σειρά του Netflix, που δεν ακούμε ότι έπρεπε να έχει τελειώσει μια σεζόν πριν.