Το Netflix έχει εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του με νέες σειρές για όλα τα γούστα. Δράση, γέλιο, μυστήριο, έρωτας και… τρόμος είναι τα κυριότερα στοιχεία του νέου περιεχομένου που είναι διαθέσιμο αυτές τις ημέρες.

Netflix

Το top-5 σειρών του Netflix αυτό το ΣΚ

#5 Eric

Στο Eric, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς υποδύεται τον Βίνσεντ, έναν μαριονετίστα στη Νέα Υόρκη στα 80s με δικό του τηλεοπτικό σόου, του οποίου ο γιος, Έντγκαρ, αγνοείται, αφού εξαφανίστηκε μια μέρα καθώς τον πήγαινε ο πατέρας του στο σχολείο. Ο Βίνσεντ έχει χάσει τα λογικά του, κατρακυλά σε καταχρήσεις, έχει αποξενωθεί από φίλους και την οικογένειά του και έχει βαλθεί να βρει μόνος του τον γιο του, αφού η αστυνομία δείχνει ανίκανη να το καταφέρει.

Όντας σε μια κατάσταση όπου κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι έγινε, με κάποιον τρόπο, ο Βίνσεντ καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο καλύτερος του σύμμαχος για να βρει τον Έντγκαρ, είναι ο Έρικ, ένα μπλε τέρας που βρίσκει στις ζωγραφιές του γιου του και σκέφτεται πως αν βάλει τον Έρικ στο puppet show του, θα καταφέρει να βρει τον γιο του.

Η σειρά του Netflix είναι ένα θρίλερ 6 επεισοδίων, με τον Κάμπερμπατς executive producer και στην παραγωγή να βρίσκεται η εταιρεία Sister, υπεύθυνη για το Chernobyl, την καλύτερη σειρά του 2019.

#4 Geek Girl

Το Geek Girl, μια βρετανική σειρά δέκα επεισοδίων, συνδυάζει το χιούμορ και το δράμα για να αφηγηθεί την απροσδόκητη ιστορία της Χάριετ Μάνερς, μιας έφηβης που βρέθηκε στον κόσμο της μόδας. Σε σκηνοθεσία του Ντέκλαν Ο΄ Ντάιερ, η σειρά υπόσχεται να γοητεύσει τους θεατές με την πρωτότυπη προσέγγισή της και τον ανάλαφρο τόνο της.

Η Χάριετ Μάνερς, την οποία υποδύεται η Εμιλι Κάρει , είναι μια έξυπνη, αδέξια έφηβη που σίγουρα δεν περίμενε ποτέ να γίνει μοντέλο. Αλλά όταν η μοίρα την χτυπά, βρίσκεται στον λαμπερό και συχνά επιφανειακό κόσμο της μόδας, αντιμέτωπη με υπερκοπιασμένους ατζέντηδες, εκκεντρικούς σχεδιαστές και ακαταμάχητα γοητευτικά μοντέλα. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, η Χάριετ μαθαίνει να πλοηγείται σε αυτόν τον νέο κόσμο, παραμένοντας παράλληλα πιστή στον εαυτό της. Ανάμεσα σε επιδείξεις πασαρέλας, φωτογραφήσεις και νέους φίλους, ανακαλύπτει ότι ο κόσμος της μόδας δεν είναι μόνο η λάμψη και η γοητεία, αλλά και οι προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Το Geek Girl στο Netflix είναι ιδανικό για νεαρούς ενήλικες και εφήβους που τους αρέσουν οι δραματικές κωμωδίες με επίκεντρο την προσωπική ανάπτυξη και την αυτογνωσία. Η σειρά ξεχωρίζει για την άτυπη πρωταγωνίστριά της, μια σπασίκλα που βυθίζεται σε έναν κόσμο που μοιάζει το αντίθετο από όλα όσα πρεσβεύει, προσφέροντας μια αναζωογονητικά χιουμοριστική προσέγγιση των κλισέ της μόδας.

#3 The Clandestine

Η νέα τηλεοπτική σειρά «Ο Αόρατος» με τον πρωτότυπο τίτλο «IL CLANDESTINO» ήδη από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της στο Netflix κάνει θραύση μεταξύ των Ελλήνων συνδρομητών της, είναι ιταλικής παραγωγής του 2024, δώδεκα (12) επεισοδίων, αστυνομικού περιεχομένου, με πολύ δράση και μυστήριο, πρωταγωνιστούν οι Εντουάρντο Λέο, Χασάνι Σαπί, Αλίτσε Αρκούρι, , Φαούστο Μαρία Σιαράπα, και η Λαβίνια Λόνγκι, σκηνοθέτης της είναι ο Ρολάντο Ραβέλο.

Ο πρώην επικεφαλής επιθεωρητής της αντιτρομοκρατικής Λούκα Τραβάλια, παραιτείται από την αστυνομία μετά από μία τρομοκρατική επίθεση στην οποία σκοτώθηκε η γυναίκα του σε μία εορταστική βραδιά μεταξύ διπλωματών. Μετά την παραίτησή του μετακομίζει στο Μιλάνο, και αποφασίζει να εργαστεί ως ιδιωτικός ντετέκτιβ δημιουργώντας ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

#2 Maestro

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η πρώτη που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, επιστρέφει με 6 νέα επεισόδια που θα βάλουν τους ήρωες αντιμέτωπους με την σκληρή πραγματικότητα. Πώς συνεχίζει κανείς την ζωή του, έχοντας το βάρος ενός φόνου στη συνείδησή του. Πόσο δυνατή μπορεί να είναι μια ερωτική σχέση, έπειτα από ένα τέτοιο συγκλονιστικό γεγονός. Αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια στο Netflix το φθινόπωρο.

#1 Bridgerton

Η αγωνία τέλειωσε και ο τρίτος κύκλος του Bridgerton ολοκληρώθηκε και σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, το δεύτερο δεν απογοήτευσε. Το δεύτερο μέρος του 3ου κύκλου του Bridgerton κυκλοφόρησε στο Netflix στις 13 Ιουνίου 2024, αφήνοντας τους φανς με κομμένη την ανάσα.

Τα τελευταία τέσσερα επεισόδια εστιάζουν στις συνέπειες των αποκαλύψεων του πρώτου μέρους, με την Πενέλοπε Φέδερινγκτον (Νίκολα Κόκλαν) να αποκαλύπτει πως εκείνη κρύβεται πίσω από τη Lady Whistledown. Η φήμη της ως συγγραφέας σκανδαλοθηρικών φυλλαδίων την φέρνει σε δύσκολη θέση, καθώς προσπαθεί να διαχειριστεί τις σχέσεις της με την οικογένεια και τους φίλους της.

Παράλληλα, ο Κόλιν Μπρίτζερτον (Λουκ Νιούτον) παλεύει να αποδεχτεί τα συναισθήματά του για την Πενέλοπε, έπειτα από τα σκληρά του λόγια στο τέλος του προηγούμενου κύκλου. Η αδελφή του, η Ελοίζ (Κλόντια Τζέσι), συνεχίζει την αναζήτησή της για ανεξαρτησία, και έρχεται σε ρήξη με την οικογένειά της.