Το Netflix έχει εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του με νέες σειρές για όλα τα γούστα. Δράση, γέλιο, μυστήριο, έρωτας και… τρόμος είναι τα κυριότερα στοιχεία του νέου περιεχομένου που είναι διαθέσιμο αυτές τις ημέρες.

Netflix

Το top-5 σειρών του Netflix αυτό το ΣΚ

#5 Supacell

Πρόκειται για μια σειρά για επικίνδυνους υπερήρωες που δρουν κρυφά στον κόσμο μας. Αλλά προτού το απορρίψετε, συγχέοντάς το με το The Boys, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά:

Στην πραγματικότητα έχει ενδιαφέρον. Η ιδέα είναι απλή: Μια ομάδα απλών ανθρώπων στο Νότιο Λονδίνο αναπτύσσει διάφορες υπερδυνάμεις και πρέπει να αντιμετωπίσει τα προσωπικά και κοινωνικά προβλήματα που προκύπτουν από τη δύσκολη θέση τους.

Είναι επίσης όλοι μαύροι και η Supacell υπόσχεται να εξετάσει πώς η φυλή παίζει ρόλο στον τρόπο με τον οποίο κάθε μέλος αυτής της ομάδας θεωρείται από τον ευρύτερο βρετανικό πληθυσμό χωρίς υπερδύναμη.

Δημιουργός της σειράς, σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο Βρετανός ράπερ Rapman.

Το Supacell στοχεύει να κάνει αυτό που κάνουν με επιτυχία οι καλύτερες διασκευές κόμικ: να χρησιμοποιήσει ένα φανταστικό πλαίσιο για να πει μια συναρπαστική ιστορία με επιπτώσεις στον πραγματικό κόσμο.

#4 Maestro

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η πρώτη που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, επιστρέφει με 6 νέα επεισόδια που θα βάλουν τους ήρωες αντιμέτωπους με την σκληρή πραγματικότητα. Πώς συνεχίζει κανείς την ζωή του, έχοντας το βάρος ενός φόνου στη συνείδησή του. Πόσο δυνατή μπορεί να είναι μια ερωτική σχέση, έπειτα από ένα τέτοιο συγκλονιστικό γεγονός. Αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια στο Netflix το φθινόπωρο.

#3 Bridgerton

Η αγωνία τέλειωσε και ο τρίτος κύκλος του Bridgerton ολοκληρώθηκε και σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, το δεύτερο δεν απογοήτευσε. Το δεύτερο μέρος του 3ου κύκλου του Bridgerton κυκλοφόρησε στο Netflix στις 13 Ιουνίου 2024, αφήνοντας τους φανς με κομμένη την ανάσα.

Τα τελευταία τέσσερα επεισόδια εστιάζουν στις συνέπειες των αποκαλύψεων του πρώτου μέρους, με την Πενέλοπε Φέδερινγκτον (Νίκολα Κόκλαν) να αποκαλύπτει πως εκείνη κρύβεται πίσω από τη Lady Whistledown. Η φήμη της ως συγγραφέας σκανδαλοθηρικών φυλλαδίων την φέρνει σε δύσκολη θέση, καθώς προσπαθεί να διαχειριστεί τις σχέσεις της με την οικογένεια και τους φίλους της.

Παράλληλα, ο Κόλιν Μπρίτζερτον (Λουκ Νιούτον) παλεύει να αποδεχτεί τα συναισθήματά του για την Πενέλοπε, έπειτα από τα σκληρά του λόγια στο τέλος του προηγούμενου κύκλου. Η αδελφή του, η Ελοίζ (Κλόντια Τζέσι), συνεχίζει την αναζήτησή της για ανεξαρτησία, και έρχεται σε ρήξη με την οικογένειά της.

#2 Worst Roommate Ever

Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει αυτό ακριβώς που λέει το όνομα της. Τέσσερις αληθινές ιστορίες για μερικούς από τους χειρότερους συγκατοίκους που υπήρξαν ποτέ.  Στο Worst Roommate Ever θα δεις μεταξύ άλλων βίαιους απατεώνες και αδίστακτους δολοφόνους. 

#1 Gangs of Galicia

Στο Gangs of Galicia, συναντάμε τη δικηγόρο Άννα, που υποδύεται η Κλάρα Λάγκο. Η Άννα είναι πολύ ικανή στο επάγγελμά της και εργάζεται σε ένα από τα πιο διάσημα δικηγορικά γραφεία στη Μαδρίτη. Η Άννα είναι η μοναχοκόρη των γονιών της, Χόρχε και Τερέζα, και μοιράζεται έναν στενό δεσμό μαζί τους, ειδικά με τον πατέρα της.

Ωστόσο, η ζωή της ανατρέπεται μια μέρα όταν ο Χόρχε σκοτώνεται μυστηριωδώς από ένα ζευγάρι τουριστών στο σκάφος του, ενώ τους έκανε βόλτα στη θάλασσα, που έτυχε να είναι το επάγγελμά του. Η αστυνομία ξεκινά έρευνα αλλά δεν μπορεί να βρει καμία πληροφορία για αυτό το ζευγάρι.

Έτσι η δολοφονία του Χόρχε παραμένει ανεξιχνίαστη ακόμα και μετά από δύο μήνες. Ωστόσο, η Άννα και η μητέρα της δεν μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται το θέμα, καθώς δεν μπορούν να φανταστούν γιατί κάποιος θα έκανε κακό στον ευγενικό και καλοσυνάτο Χόρχε.