Το έχουμε ξαναγράψει και σε παλιότερα άρθρα μας. Το Netflix έχει χάσει τη σπίθα του στις σειρές και ακόμα κι αυτές που τις περιμέναμε πώς και πώς, μας ξενέρωσαν. Συνέβη με το Bridgerton, συνέβη με το Cobra Kai και, πιθανολογούμε, θα συμβεί και με άλλες. Και το top-5 σειρών του για άλλη μια εβδομάδα, δεν μας κάνει να αναθαρρήσουμε.

Οι 5 σειρές που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτό το ΣΚ

#5 Love Is Blind Uk

Ότι αυτό το σόου βρίσκεται στην 5η θέση, δείχνει την απόλυτη ένδεια του Netflix σε καλό περιεχόμενο σε επίπεδο σειρών και μόνο το Νο2 μπορεί να σώσει τα προσχήματα για την πλατφόρμα που είναι σε χαμηλές πτήσεις εδώ και αρκετές εβδομάδες.

#4 Simone Biles: Rising

Αναμενόμενη η παρουσία του ντοκιμαντέρ για την κορυφαία Αμερικανίδα γυμνάστρια όλων των εποχών, που κατέκτησε 3 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι και αποτελεί ένα πρότυπο, ιδίως λόγω της αποχώρησης της από τον αθλητισμό πριν μερικά χρόνια για ψυχικούς λόγους.

#3 Cobra Kai 6

Παρά το ότι ξενέρωσε το φανατικό κοινό, το πρώτο μέρος της 6ης σεζόν παραμένει εδώ και ένα μήνα σχεδόν στο top-5 του Netflix, δείγμα του ότι η πλατφόρμα δεν βγάζει καλές σειρές εδώ και αρκετό καιρό. Στα έχουμε γράψει αναλυτικά κι εδώ.

Δεν έχουμε ξαναφάει μεγαλύτερη ξενέρα: Η σειρά που επέστρεψε στο Netflix είναι το χειρότερο τέλος για κάτι τόσο ωραίο

#2 The Umbrella Academy 4

Δεν ξέρουμε πόσοι από αυτούς που την ξεκίνησαν στην πρώτη σεζόν, συνεχίζουν να τη βλέπουν, είναι όμως μια πραγματικότητα πως αυτή η σειρά το παρατράβηξε. Όπως το παρατραβάνε όλες πλέον και κουράζουν. Ευτυχώς, η 4η σεζόν είναι η τελευταία, με αρκετούς να λένε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να λήξει. Εμείς, μετά από αυτό που είδαμε, λέμε πως έπρεπε να είχε τελειώσει στην 2η σεζόν.

#1 A Good Girl’s Guide to Murder

Σε μια μικρή πόλη στην Αγγλία, πιο πολύ μοιάζει με χωριό, όπου η ζωή κυλάει βαρετά, μια νεαρή κοπέλα αποφασίζει να ψάξει μόνη της να βρει στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην ανακάλυψη του δολοφόνου μιας 17χρονης κοπέλας που τη σκότωσαν πριν από 5 χρόνια. Κι ενώ όλοι στο χωριό έχουν βάλει από καιρό μια τελεία στον πόνο της απώλειας ή έχουν ησυχάσει γιατί πιστεύουν πως δεν θα ψάξει κάποιος να βρει τι ρόλο είχαν σε αυτή τη δολοφονία, η Πιπ Φιτζ αρχίζει να σκαλίζει και να ενοχλεί.