Το σαββατοκύριακο βρίσκεται μπροστά μας και η αγαπημένη συνήθεια για να χαλαρώσουμε από την ένταση της δουλειάς και να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της εβδομάδας είναι το να μην κάνουμε απολύτως τίποτα και να παρακολουθήσουμε μια ταινία στο Netflix.

Στο τελευταίο ΣΚ του Ιουλίου, το top-5 του Netflix είναι μάλλον αδιάφορο και με δυσκολία θα βρεις 2 ταινίες που κάπως να σου κρατήσουν το ενδιαφέρον, οπότε ίσως καλύτερα να βλέπεις Ολυμπιακούς Αγώνες και να αφήσεις το Netflix για αυτό το ΣΚ.

Οι top 5 ταινίες στο Netflix αυτή την στιγμή

Εξαφάνιση μέσα στην νύχτα

Ένας πατέρας, που προσπαθεί με κόπο να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγο του που τον ταλαιπωρεί, αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή όταν τα παιδιά του εξαφανίζονται ξαφνικά μέσα στη νύχτα από το απομονωμένο εξοχικό της οικογένειας. Τα παιδιά τους έχουν πέσει θύματα απαγωγής και για να τα πάρουν πίσω, θα πρέπει να πληρώσουν 150.000 ευρώ σε μετρητά μέσα σε 36 ώρες και αυτός πρέπει να φέρει πίσω τα παιδιά.

Θάρρος ή αλήθεια

Σε αυτήν την εκτεταμένη έκδοση του θρίλερ της Blumhouse, φόβοι και σκοτεινές δυνάμεις συγκρούονται όταν κάποιοι φίλοι παίζουν ένα διαφορετικό «Θάρρος ή Αλήθεια».

Αυτές είναι οι top 5 ταινίες Netflix

Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου

Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ’70, ο 11χρονος Γκρου ονειρεύεται να μπει στην ομάδα των μεγαλύτερων supervillain του κόσμου, των Vicious 6. Θα τα πάει χάλια στην audition του (λόγω του νεαρού της ηλικίας του), όμως θα πάρει τη ρεβάνς του κλέβοντας ένα θαυματουργό μενταγιόν από την αρχηγό τους.

Black Adam

Η αλήθεια είναι ότι όταν είδαμε την ταινία στο σινεμά πριν 2 χρόνια, αναρωτηθήκαμε αν σκέφτηκαν πολύ οι συντελεστές να βγάλουν κάτι τέτοιο. Και γι’ αυτό γράψαμε κι αυτό εδώ. Βλέποντάς το ξανά στο Netflix, δεν ήταν τόσο δυσάρεστο.

Μπρος Γκρεμός

Η πρώτη κυπριακή ταινία που έρχεται στην οικογένεια του Netflix. Ένας μεσήλικας ροκ σταρ ονόματι, Τζον Άλμαν ο οποίος, μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια επιστροφής στις επιτυχίες, μετακομίζει στην Κύπρο. Στην αρχή, αφ νεται να εννοηθεί ότι είναι εκεί για να ξεφύγει από τις δυσκολίες ως διάσημος ροκ σταρ. Σύντομα όμως αποκαλύπτεται ότι ο Τζον είχε κάποτε έναν παθιασμένο έρωτα με μια Κύπρια ονόματι Σία (την οποία υποδύεται η Άγκνι Σκοτ). Όλα αυτά τα χρόνια μετά, εξακολουθεί να ζει στο νησί και η σπίθα μεταξύ τους είναι ακόμα πολύ ζωντανή.