Το πρώτο trailer της σειράς «Under the Banner of Heaven», η οποία είναι βασισμένη σε αληθινό έγκλημα και στο bestseller του Jon Krakauer, κυκλοφόρησε. Ο Andrew Garfield πρωταγωνιστεί στον ρόλο του ντετέκτιβ Pyre, ο οποίος δοκιμάζεται καθώς ερευνά μια βάναυση διπλή δολοφονία.

Υποδύεται έναν αστυνομικό της Γιούτα και πρεσβύτερο της θρησκευτικής οργάνωσης της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών που είναι αφοσιωμένος στην πίστη του και την οικογένειά του. Ενώ ερευνά το έγκλημα, αρχίζει να αμφισβητεί κάποιες από τις διδασκαλίες της εκκλησίας μέσω της επαφής του με έναν ύποπτο. «Αναρωτιέμαι πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι τόσο φρικτό», σκέφτεται ο Pyre στο teaser.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Garfield έρχεται μετά από τις ταινίες «The Eyes of Tammy Faye», «Tick Tick Boom» και «Spider-Man: No Way Home», συνδέοντας το όνομά του με blockbusters και με τα Όσκαρ. Μάλιστα, είχε ανακοινωθεί ότι θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στους Cate Blanchett, Ralph Fiennes, Joe Alwyn και Rooney Mara για την μεταφορά της μίνι σειράς του BBC του Luca Guadagnino, «Brideshead Revisited».

Η Daisy Edgar-Jones υποδύεται την Brenda, μια πιστή στην εκκλησία που είναι ένα από τα θύματα της δολοφονίας, ενώ οι Sam Worthington, Denise Gough, Wyatt Russell, Billy Howle, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, Rory Culkin, Seth Numrich, Chloe Pirrie, Sandra Seacat και Christopher Ο Heyerdahl συμπληρώνουν το καστ. H σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει από την FX κάποια στιγμή φέτος στη Hulu.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφο του Milk, Dustin Lance Black, που είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Ron Howard και τον Brian Grazer, διασκευάζει το βιβλίο. Την σειρά σκηνοθετεί επίσης ο David Mackenzie. «Συνεχίζω να μπαίνω βαθύτερα σε αυτό που ξέρω, σε αυτό που είναι πολύ προσωπικό για μένα», είπε ο Black στους Them για το πώς εμπνεύστηκε το Under the Banner of Heaven.

Ο Black ήταν εκτελεστικός παραγωγός του «Big Love», το οποίο είχε γράψει, όπως και τα απομνημονεύματα «Mama’s Boy» το 2019 σχετικά με το πώς είναι να μεγαλώνεις στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Η προσαρμογή ντοκιμαντέρ «Mama’s Boy: A Story from Our Americas» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά, με το σενάριο του Black.

https://www.youtube.com/watch?v=2qLacLTnifI&feature=emb_title