Την κωμική σειρά, που ανάδειξε τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky, θα προβάλλει ξανά το Netflix. Η τηλεοπτική σειρά «Ο υπηρέτης του λαού», στην οποία κατά έναν ειρωνικό τρόπο ο Zelensky υποδύεται τον πρόεδρο της Ουκρανίας, έχει βρεθεί στο επίκεντρο μετά την εισβολή της Ρωσίας. Πολλά κανάλια σε όλον τον κόσμο, ανάμεσα τους και το ελληνικό ΑΝΤ1, προβάλλουν την σειρά. Έτσι και το Netflix την επαναφέρει, καθώς ήταν διαθέσιμη από το 2017 μέχρι το 2021.

Το «ζητήσατε και επέστρεψε» γράφει η πλατφόρμα streaming στο Twitter. Στη σειρά υποδύεται έναν κοινό δάσκαλο που αναλαμβάνει την προεδρία της Ουκρανίας με απροσδόκητο τρόπο, όταν έγινε viral ένα βίντεο όπου παραπονιέται για τη διαφθορά. Αφού εκλέγεται πρέπει να καταπολεμήσει τη διαφθορά, να κάνει μεταρρυθμίσεις και να ενώσει το έθνος. Έρχεται αντιμέτωπος με πολιτικούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ολιγαρχών.

Οι δύο πρώτες σεζόν που κυκλοφόρησαν το 2015 και το 2017 είχαν τεράστια σημειώσει μεγάλη επιτυχία και η σειρά είχε απήχηση και σε άλλες πρώην σοβιετικές χώρες. Η σειρά ήταν αυτή που εκτόξευσε την προεδρική εκστρατεία του, το 2019. Πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών, η τρίτη σεζόν κυκλοφόρησε ως The Choice τον Μάρτιο του 2019, για να ενισχύσει την καμπάνια του στις εκλογές.

Ο Zelensky εξελέγη πρόεδρος, κερδίζοντας πάνω από το 70% των ψήφων. Μάλιστα, κάποιοι από τους συνεργάτες και τους φίλους του από την εταιρεία παραγωγής των ταινιών του, Kvartal 95, εντάχθηκαν στη διοίκησή του.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Οι ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 16 Μαρτίου

Adam Project: Χάσιμο χρόνου ή ένα ευχάριστο βράδυ με τη νέα ταινία του Netflix;

Ms.Marvel: Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς με την πρώτη μουσουλμάνα υπερήρωα