Σε πλήρη ένταση βρίσκεται η καλύβα των Μπλε στο Survivor All Star, με τον Τάκη Καραγκούνια να είναι η γεννήτρια της φασαρίας και να κάνει πια ξεκάθαρο στους συμπαίκτες του πως, όσο κι αν μπορεί να βοηθάει αγωνιστικά, η παρουσία του στην καλύβα είναι τοξική και δύσκολα θα γλυτώνει την υποψηφιότητα εφόσον χάνεται έστω και μια ασυλία.

Στο χθεσινό επεισόδιο τον είδαμε να εκνευρίζεται με την ήττα του στο αγώνισμα επικοινωνίας και να φωνάζει στον Πηλίδη, για να ζητήσει μετά συγγνώμη. Μετά, καθώς μιλούσε στην κάμερα, είδε την Εύη Σαλταφερίδου από μακριά και ούρλιαζε πως δε γουστάρει να ακούνε τι λέει. Η Σαλταφερίδου του εξήγησε πως επέστρεφε από το δάσος που είχε πάει για καρύδες και δεν ήξερε ότι μιλάει εκεί, γι΄αυτό μόλις τον είδε, έκανε βήματα πίσω.

Αυτή η διαμάχη μεταφέρθηκε και στην καλύβα, με τον Γκότση και τον Καραγκούνια να περπατάνε σε τεντωμένο σχοινί και να μην απέχουν πολύ από τη χειροδικία. Τελικά, με την παρέμβαση του Πηλίδη εκτονώθηκε η κατάσταση, αλλά ο Τάκης γύρισε και κοίταξε με επιθετικό ύφος και τον Γιωρίκα.

Οι Μπλε θα αναγκαστούν να υποστούν αυτή τη γκρίνια για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα, καθώς σύμφωνα με τα spoilers στο σημερινό επεισόδιο η αποχώρηση αφορά στη Νικολέτα Μαυρίδη, όπως έγινε γνωστό από χθες, με την παίκτρια των Κόκκινων να μην ολοκληρώνει μήνα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. Με την αποχώρηση της οι Κόκκινοι λιγοστεύουν κι άλλο, αλλά όπως φαίνεται, αυτό τους δυναμώνει γιατί αποκτούν μεγαλύτερη εμπειρία στον εκάστοτε στόχο.

Αυτό φάνηκε και στη χθεσινή τους νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας, αλλά και στο σημερινό επεισόδιο όπου οι Κόκκινοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού με 10-8.