Τους τελευταίους μήνες ο Βασίλης Μπισμπίκης απασχολεί τις ψυχαγωγικές εκπομπές και ιστοσελίδες λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή. Μέχρι πρότινος απασχολούσε μόνο για τη δουλειά του, όπως τον ρόλο του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες που είχε ένα φινάλε που το αποθέωσε το κοινό ή τις υπέροχες παραστάσεις που ανεβάζει στο Cartel: Τεχνοχώρος. Αυτή η σχέση έχει κατά κάποιον τρόπο επισκιάσει την επαγγελματική του υπόσταση και δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχληση του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου του τέθηκε η ερώτηση για την προσωπική του ζωή που έχει πάρει έκταση. Ο ηθοποιός έκανε λόγο για ως και χυδαίο τρόπο με τον οποίο τους προσεγγίζουν κάποιες φορές οι παπαράτσι ή οι ρεπόρτερ, αλλά όλο το ζουμί στις δηλώσεις του, ήταν η αναφορά στη Δέσποινα Βανδή.

«Παρατηρώ ως φαινόμενο το γεγονός ότι τώρα τελευταία η προσωπική μου ζωή καπελώνει την επαγγελματική μου. Κάποιες φορές με εκνευρίζει όταν γίνεται εμμονικό ή χυδαίο. Μπόρα είναι θα περάσει.

Όσες φορές θα βγούμε έξω, θα είμαι 100% φυσιολογικός όπως θα ήμουν αν δεν ήταν παπαράτσι. Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να σε κυνηγούν από πίσω με μια κάμερα. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι.

Αμηχανία έχω νιώσει κάποιες στιγμές, όταν πέφτουν πολλές κάμερες. Μια φορά έχει γίνει αυτό. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος. Κι εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο».

https://www.youtube.com/watch?v=CYqDCLEJG4c