Μια νέα χρονιά έρχεται και μαζί με αυτήν ξεκινά και το brand new Survivor 5, το οποίο δεν είναι και τόσο brand new. Αποδεικνύεται ότι μετά από την περσινή επιτυχία θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο σενάριο.

Μπορεί να λέμε λοιπόν ότι συνταγή που πέτυχε δεν αλλάζει, ωστόσο υπάρχουν μερικές διαφορές που δεν δημιουργούν το ίδιο hype με πέρυσι. Πρώτον δεν έχουμε lockdown (ακόμα), δεν είμαστε μπροστά από μια τηλεόραση -λέμε τώρα- και δεν περιμένουμε με την ίδια αγωνία να δούμε ένα νέο ξεκατίνιασμα που θα αλλάξει για λίγο την ρουτίνα μας.

Δεύτερον, το περσινό Survivor ήρθε μετά από ένα χρόνο απουσίας και η επιτυχία του δεν ήταν αναμενόμενη. Είχαν βάλει κάποια δυνατά ονόματα που αποχώρισαν όμως νωρίς και τελικά το σούσουρο ήρθε από εκεί που δεν το περίμεναν, από τους «Μαχητές».

Φέτος λοιπόν επαναλαμβάνεται το ίδιο μοτίβο. Υπάρχει ένας τραγουδιστής, ο Βαλάντης, σε θέση Τριαντάφυλλου μάλλον, ο οποίος αναμένεται να κάνει το επόμενο revival. Δεν ξέρουμε ωστόσο αν θα αναλάβει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο μέσα στο παιχνίδι, όπως είχε συμβεί με τον Ντάφι, που κατηγορούσαν για στρατηγική, κλίκες και τα λοιπά. Σίγουρα θα δημιουργηθούν 2-3 στρατόπεδα όπως και κάθε χρονιά.

Υπάρχει ένα πρώην ζευγάρι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Έλενα Κώνστα, η οποία αναμένεται αργότερα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όπως συνέβη δηλαδή με τον Σάκη Κατσούλη -αν και είχαν φέρει και την δήθεν νυν του μαζί-.

Ακόμα βλέπουμε πολλές προσωπικότητες που στο παρελθόν έχουν δημιουργήσει ίντριγκες σε άλλες εκπομπές, όπως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, οπότε αναμένουμε σίγουρα τσακωμούς για κλεμμένα ρύζια και καρύδες.

Επίσης βρήκαν και τον χαμένο αδερφό του Ηλία Μπόγδανου και έχει την ίδια εκνευριστική ενέργεια.  Αυτός που χοροπηδάει και φωνάζει στο βίντεο θα είναι μάλλον ο σπαίντερμαν της παραλίας. Αυτά όσον αφορά το ριάλιτι.

https://youtu.be/V7T8Q3F4Z5U

Οι μαχητές επίσης είναι πολύ πιο μαχήμια από τους διάσημους , οι οποίοι θα αρχίσουν να αποδεκατίζονται από τις πρώτες εβδομάδες, οπότε περιμένουμε να γίνει ένα mix με τους μαχητές. Το ανακάτεμα θα φέρει ξανά τα πάνω κάτω, όπως και στο περσινό.

Θα είναι ακόμα πιο trash το φετινό Survivor;

Γενικά δεν έχουμε πολλές προσδοκίες για το φετινό Survivor, που μοιάζει περισσότερο με μια κακιά απομίμηση του περσινού. Οι παίκτες έχουν υπογράψει επίσης συμβόλαιο για 8 μήνες, που σημαίνει ότι σκοπεύουν να το κρατήσουν μέχρι αρχές καλοκαιριού, αγνοώντας ότι ακόμα και το περσινό προς τα τέλη είχε κάνει «κοιλιά» και ο κόσμος είχε κουραστεί να βλέπει τα ίδια και τα ίδια.

Πρέπει να γίνει κάτι πολύ ακραίο και σκανδαλοθηρικό για να τραβήξει τις εντυπώσεις. Δεν είναι τυχαίο που στις συνεντεύξεις για το cast των μαχητών τους ρώταγαν αν θα έφταναν στο σημείο να κάνουν σεξ στο παιχνίδι. Όποιος έδινε θετική απάντηση, έχει προβάδισμα να επιλεγεί.

Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, ίσως να φέρει ο Ατζούν τον Damiano από την Eurovision; Λέω εγώ τώρα…Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κοινό δεν πρόκειται να συγκινηθεί από ένα ακόμα ανάλατο love story.