Πριν από 3 χρόνια, η Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα. στα μισά της σεζόν αποχώρησε και την αποχώρηση της ακολούθησε όργιο φημών για τσακωμό της με τον παρουσιαστή. Δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα, αλλά είχε γίνει ξεκάθαρο πως οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές.

Ακολούθησε το Survivor Panorama για την Μπάγια Αντωνοπούλου τη χρονιά του Survivor Ελλάδας-Τουρκίας, που το ριάλιτι έκανε χαμηλά νούμερα και η εκπομπή της δεν τράβηξε. Εν έτει 2021, έχοντας περάσει από διάφορες δουλειές και ανήκοντας πια στο δυναμικό του MEGA, αναφέρεται στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί μελλοντικά με τον Γιώργο Παπαδάκη και ειναι κάθετη ως προς αυτό.

«Δεν σου ανοίγουν τις πόρτες, ούτε σου στρώνουν τον δρόμο με ροδοπέταλα για να γίνεις δημοσιογράφος. Έχεις να δουλέψεις πάρα πολύ. Να αποδεικνύεις κάθε μέρα οτι αξίζει να είσαι σε αυτή την δουλειά. Έχω βιώσει bullying στη δουλειά, ανεχόμουν για πολύ καιρό την κακή συμπεριφορά. Επειδή όμως έχω πάρα πολύ πείσμα έχω καταφέρει κι έχω επιβιώσει, χάνοντας κάποια πράγματα από τις επιλογές μου.

Όταν όμως είσαι έτοιμος με τον εαυτό σου να αντιδράσεις σε μια κατάσταση, με όποιο αντίκτυπο και να έχει, το κάνεις. Όταν πήρα την απόφαση πίστευα ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά. Ας μην έβρισκα. Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη. Όχι. Πρώτον δεν ξαναξυπνάω πρωί. Δεύτερον δεν θα το ήθελα. Πέρασα και δεν ακούμπησα από την ψυχαγωγία γιατί κόπηκε το Survivor Πανόραμα. Κι ευτυχώς γιατί δεν το έχω με την ψυχαγωγία».

https://www.youtube.com/watch?v=ls3gh9et8fo

Ως προς την ατάκα της για το πρωινό ξύπνημα, η Μπάγια Αντωνοπούλου είχε δηλώσει, όχι πολύ παλιότερα, ότι «Δεν θεωρώ ότι είναι βάναυσο το πρωινό ξύπνημα. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν αισθάνεσαι έτσι. Εξάλλου, πολλά επαγγέλματα απαιτούν πολύ πρωινό ξύπνημα. Η δική μας δουλειά είναι πολύ ξεκούραστη σε σχέση με άλλες. Οι αρτοποιοί και οι νυχτοφύλακες τι να πουν;».