Πριν λίγο καιρό ο Μανούσος Μανουσάκης αστειευόταν πως θα μπορούσε να κάνει μια σειρά με απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε μια εμβολιασμένη και έναν αντιεμβολιαστή. Η πραγματικότητα τον πρόλαβε και έφερε μέσω του Survivor έναν διαφορετικό τίτλο στο franchise του απαγορευμένου έρωτα. Μετά τους Βροντάκηδες και Φορτουνάκηδες, τη Λίνα Σακκά και τον Σόμμερ, τη Ματίκα με τον Μπεγνή, έρχεται ο έρωτας μιας Διάσημης με έναν Μαχητή.

Έρωτας στα χρόνια του Survivor, θα μπορούσε να λέγεται. Μια Διάσημη, γνωστή στην υψηλή κοινωνία της σοουμπίζ, βρίσκεται χαμένη και ταλαιπωρημένη στη ζούγκλα μαζί με άλλους επιζώντες από κάποια πτώση αεροπλάνου. Δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τους κινδύνους. Λυγίζει. Ίσως να φοβάται που πρέπει να συναναστραφεί με την πλέμπα. Μέχρι που σηκώνει το βλέμμα της και μπροστά της στέκεται ένας… Μαχητής. Ένας άνθρωπος της βιοπάλης, με μια γκλίτσα στα χέρια και με ιδιαίτερη προφορά, την παίρνει στα χέρια του και τη σηκώνει. Κοιτιούνται βαθιά στα μάτια. Γεννιέται ο έρωτας.

Τίποτα όμως δεν έρχεται ανεμπόδιστα στη ζωή. Υπάρχουν πάντοτε οι «Τασώ Καββαδία» αυτού του κόσμου που φθονούν τους ερωτευμένους ανθρώπους και θεωρούν πρόκληση να αναμειχθούν δύο άνθρωποι από διαφορετικές τάξεις. Μα, τι θα πει ο κόσμος;

Τους Βαλάντηδες και τις Αθηνές δε θα τους συναντήσεις, αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου. Τους Ρουβάδες και τις Ευρυδίκες μην τους φοβάσαι. Στο τέλος ο έρωτας πάντοτε θα κερδίζει. Κι αν δεν κερδίσει, μπορεί να γίνει μια ωραία κατηγορία σε ιστοσελίδες ενήλικου περιεχομένου.

Η μητριά και ο θετός γιος, η δασκάλα και ο μαθηγής την ώρα της τιμωρίας, η Διάσημη και ο Μαχητής. Γιατί αυτό είναι το Survivor αν το αποδομήσεις. Μια Διάσημη, ένας Μαχητής, ένας Λιανός κι ένας Ατζούν. Με αυτά μπορείς να ξαναφτιάξεις το Survivor!