Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η τελευταία που αποχώρησε από τον Άγιο Δομήνικο και το Survivor είναι και επίσημα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την φετινή, πολύ κουραστική πορεία του, η οποία ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου. Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και Στάθης Σχίζας είναι η τελική τετράδα και ο καθένας τους μπαίνει στη διεκδίκηση της πρωτιάς του φετινού Survivor με διαφορετικά πλεονεκτήματα και story.

Μπορεί εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα να έχει ατονίσει πάρα πολύ το ενδιαφέρον του κοινού, κάτι λογικό αφού από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες η τοξικότητα έπιασε ουρανό, αλλά το ότι το φετινό Survivor επιτέλους τελειώνει, είναι ευχάριστο γιατί δε θα χρειαστεί να το δούμε από ψυχαναγκασμό και να το σχολιάσουμε.

Αν πρέπει να μπούμε σε μια διαδικασία να αξιολογήσουμε τους 4 παίκτες που έρχονται στην Αθήνα για να βρεθούν σε ημιτελικό και μετά στον τελικό, ο κάθε ένας έχει ένα προβάδισμα, ανάλογα με την οπτική από την οποία θα δει κανείς το Survivor.

Αγωνιστικά, ο Άρης Σοϊλέδης είναι ξεκάθαρα αυτός που το αξίζει περισσότερο. Θα θεωρηθεί ούτως ή άλλως απίθανο να μην είναι τουλάχιστον στον τελικό, αλλά σε επίπεδο χαρακτήρα, συμπεριφοράς μες στο παιχνίδι, δεν είναι μπροστά από τους άλλους τρεις. Μόνο και μόνο να δει κανείς το χθεσινό επεισόδιο και την έπαρση που έβγαλε για ακόμα μια φορά σε αγώνα, θα καταλάβει. Έχει μόλις χάσει από τη Σταυρούλα και εκνευρισμένος πάει και κάθεται πάνω από τα σακιά που έριξε εκείνη και βρίζει που ένα δεν έπεσε κάτω ενώ ήταν στο όριο να πέσει.

Αν το δει κανείς από την άποψη του δικαίου, τότε η Ασημίνα είναι αυτή που αξίζει να βγει νικήτρια στο Survivor. Είναι η μοναδική εκ των τεσσάρων που βρίσκεται στο ριάλιτι από την πρώτη μέρα, αγωνιστικά ήταν σε ένα σχετικά οκ επίπεδο, αλλά έχασε πολύ σε επίπεδο χαρακτήρα.

Αν το κριτήριο κάποιου είναι ο χαρακτήρας, η σταθερότητα και η ειλικρίνεια που έδειξαν οι 4 παίκτες, αλλά και η εικόνα που σχηματίστηκε μέσα από τόσα επεισόδια, τότε η Μαίη είναι μάλλον εκείνη που, με ελαφρύ προβάδισμα σε σχέση με τον Στάθη, αξίζει να κερδίσει το φετινό Survivor.

Ο Στάθης από τη μεριά του, φαίνεται ένας κομπλέ χαρακτήρας, δεν θυμόμαστε να έχει υψώσει τη φωνή του, μιλάει ήρεμα, αγωνιστικά είναι καλός, έχει περάσει κι αυτός αρκετά σε επίπεδο τραυματισμών κλπ., οπότε ο συνολικός του βαθμός σε κάθε κριτήριο τον φέρνει στην 2η ή 3η θέση. Η αλήθεια είναι πάντως πως αγωνιστικά έχασε πολλά από τη στιγμή που έγινε ατομικό, γιατί ο Άρης δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.

Εμείς αντιμετωπίσαμε το Survivor από την πρώτη στιγμή ως ένα ριάλιτι αγωνιστικό, αυτό ήταν το μόνο ενδιαφέρον κομμάτι σε κάθε επεισόδιο, επομένως η δικής μας ψήφος πάει στον Σοϊλέδη, καθαρά και μόνο για την αγωνιστική του επίδοση και όχι για τον χαρακτήρα του, που δεν μας έχει κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Survivor: Τα ποσά που συγκέντρωσαν οι παίκτες θα σε κάνουν να «αλληθωρίσεις» – Ποιανού η αμοιβή ξεπερνάει ήδη το χρηματικό έπαθλο του ριάλιτι

Γιατί η Βρισηίδα δεν θα μας λείψει καθόλου από το Survivor

Survivor – Σοφιάννα Αβραμάκη: Η απάντησή της στον Εμμανουήλ για την αγκαλιά με τον Σοϊλέδη στο σκάφος