Το Survivor All Star βρίσκεται καθ΄οδόν και ο Acun Ilicali εξετάζει τις περιπτώσεις των παικτών που θα βρεθούν στο καστ της 6ης σεζόν για να προσφέρουν τον καλύτερο κύκλο του ριάλιτι μετά τον πρώτο που έκανε 70 και 75%. Σε αντίθεση με τις άλλες χώρες όπου διαχειρίζεται το Survivor, στην Ελλάδα ενδέχεται να μην έχουμε τους all star σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά τους all star που άφησαν το στίγμα τους για άλλους λόγους, όπως ο Τριαντάφυλλος.

Είδαμε στην προηγούμενη σεζόν, στα επεισόδια που εμφανίζονταν και οι Τούρκοι για να παίξουν μαζί με τους Έλληνες, ότι ήταν όλοι πολύ δυνατοί αγωνιστικά και καλογυμνασμένοι. Στο ελληνικό Survivor All Star αυτό ίσως να μην είναι εφικτό. Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, εκείνα που δείχνουν να είναι πιο κοντά στο να πουν το Ναι, είναι παίκτες από τον 1ο και τον 4ο κύκλο. Ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Κατσούλης και ο Γιάννης Σπαλιάρας ενδέχεται να είναι τρεις από τους 24 παίκτες.

Ο Τζέιμς Καφετζής επίσης δήλωσε διαθέσιμος, εφόσον ο Acun πάρει πίσω την αγωγή 100.000 που του έχει κάνει γιατί συμμετείχε στο Just the 2 Of Us πέρσι, χωρίς να είχε πάρει έγκριση από την Acun Medya.

Εκείνος όμως που αποτελεί τον διακαή πόθο και του έχει κάνει αρκετές κρούσεις από τις αρχές του έτους, είναι ο νικητής του πρώτου Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Ντάνος. Ο ίδιος έχει εξηγήσει πολλές φορές δημόσια ότι δεν έχει σκοπό να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ στις αρχές καλοκαιριού είχε διαρρεύσει πως ο Ντάνος είχε ζητήσει από τον Acun να είναι παρουσιαστής. Κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να γίνει με τον Λιανό παρόντα.

Κι ενώ μέχρι και πριν λίγες ημέρες ο Ντάνος έδειχνε ξεκάθαρα πως δεν σκέφτεται την επιστροφή, λέγεται πως μπορεί να το κάνει για ένα μυθικό-ποσό. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι με ένα ποσό στα 200.000 ευρώ θα ήταν ικανοποιημένος και θα υπέγραφε. Μάλιστα, υπάρχει πληροφορία πως ο Acun ετοιμάζει τέτοια πρόταση, να αδειάσει τα ταμεία του, δίνοντας τα 100 χιλιάρικα μπροστά και χωρίς να εξετάζεται πόσο θα κάτσει στο ριάλιτι ο Ντάνος.

Φυσικά, αν κάτι τέτοιο ισχύει, μπορεί να φέρει ντόμινο εξελίξεων, αφού θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις των έτερων All Stars, που είναι ίδια ή και μεγαλύτερα μεγέθη από τον Ντάνο, όπως ο Τριαντάφυλλος.

Το Survivor All Star θεωρητικά θα κάνει πρεμιέρα στις τελευταίες ημέρες του 2022, αλλά αν τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί σύμφωνα με το πλάνο, ίσως να καθυστερήσει λίγο παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Στάθης Σχίζας: Το τατουάζ που έκανε για τη νίκη του στο Survivor

Είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζευγάρι με την Σοφιάνα από το Survivor; Παρελθόν αποτελεί πια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Γιώργος Κατσαούνης: «Δεν ήθελα τις 100.000€, μπήκα κατά λάθος στο Survivor»