Ο Πέτρος Φιλιππίδης προετοιμάζεται μαζί με τον δικηγόρο του για τον επόμενο γύρο των ακροαματικών διαδικασιών και στόχο έχει να παρουσιάσει στοιχεία προς υπεράσπισή του που θα καταργήσουν τους ισχυρισμούς της πλευράς που τον καταγγέλει για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό.

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, η υπερασπιστική γραμμή του ηθοποιού θα φέρει μπροστά δύο επιστολές που έλαβε ο ίδιος πριν αρκετά χρόνια. Πρόκειται για δύο ερωτικές επιστολές τις οποίες υπογράφουν γνωστές Ελληνίδες ηθοποιοί. Εκεί του εκφράζουν θαυμασμό για το πόσο καλός ηθοποιός είναι και εξαίρουν την εξωτερική του εμφάνιση.

Αυτές οι επιστολές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή Super Κατερίνα, αυτές οι επιστολές θα αναγνωστούν από τον δικηγόρο του και έρχονται ως συνέχεια της φράσης που είπε η Ελπίδα Νίνου στην πρώτη ημέρα της δίκης, πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μεγάλη πέραση στον χώρο του.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με μια ερώτηση που έκανε προς τον Γιάννη Πουλόπουλο, άφησε να εννοηθεί πως οι δύο συγκεκριμένες κυρίες ίσως να έχουν βρεθεί στο δικαστήριο ως κοινό στη δίκη. Σίγουρα πάντως δεν βρίσκονται σε αυτές που έχουν αναφερθεί αρνητικά για τη συμπεριφορά του ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η Δανάη Μπάρκα, η ερώτηση για τα κιλά που την ενόχλησε και η αφελής αναπαραγωγή μιας σεξιστικής ατάκας

Το Πρωινό: Τα πρόσωπα – έκπληξη που έχουν δεχθεί πρόταση μετά την αποχώρηση της Νομικού – Το ένα έχει ήδη αρνηθεί

Ελένη Πετρουλάκη: Μιλά για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της που την άφησε σχεδόν παράλυτη