Το να θες να μείνεις σε έναν χώρο εργασίας και να σε διώχνουν, είναι λογικό να προκαλέσει πικρία. Σε κάνει ως και πικρόχολο-η. Δεν είναι και παράδοξο να πεις κάποιον κακό λόγο γι΄αυτόν που πήρε τη θέση σου. Αλλά το να έχεις φύγει εσύ από μόνη σου, να σου έχει κάνει πρόταση η εταιρεία να επιστρέψεις και να αρνείσαι, και τελικά πάλι να επιτίθεσαι, δεν βγάζει κανένα νόημα. Γι΄αυτό και δε μπορεί να εξηγηθεί με τίποτα η επίθεση της Χατζηπαντέλη προς το GNTM 5 και στη Μαίρη Βυτινάρος.

Αναμφίβολα, η Σοφία Χατζηπαντέλη ήταν ένα πρόσωπο που έδινε κάτι το έξτρα στο ριάλιτι. Αποτυπώθηκε στα νούμερα τηλεθέασης όσο ήταν και χθες που έφυγε (16 και 20% έναντι 10 και 15% σε γενικό και δυναμικό), αλλά και στα πολλά tweets που έγιναν χθες και έγραφαν «γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα».

Γι΄αυτό κιόλας από το STAR και την παραγωγή, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, της πρότειναν να επιστρέψει για τα εναπομείναντα γυρίσματα. Η ίδια φέρεται να αρνήθηκε λόγω των σχέσεων της με τους δύο από τους τρεις κριτές (φήμες τη θέλουν να μην μιλάει με Καγιά και Σοφρωνίου), αρνήθηκε. Αν και σήμερα το πρωί στο πρωινό του STAR αναφέρθηκε πως υπάρχουν ακόμα επαφές και είναι αρκετά πιθανή η επάνοδος της και μάλιστα ως κριτής.

Η Μαίρη Βυτινάρος είχε αποφασιστεί εξ αρχής πως θα μπει στο GNTM στο ID Catwalk και θα έχει έναν διαφορετικό ρόλο απ΄αυτόν που θα είχε η Χατζηπαντέλη.

Τι αμφισβητούσε η Χατζηπαντέλη με το ειρωνικό «hahaha good one»;

Οι δυο τους δεν πρέπει καν να συναντήθηκαν στα γυρίσματα που ξεκίνησαν αρχές καλοκαιριού. Γι΄αυτό και προκάλεσε τεράστια αρνητική εντύπωση αυτό που έκανε το βράδυ της Τρίτης στο Instagram η Σοφία Χατζηπαντέλη. Το ειρωνικό «hahaha» τόσο σε σχόλιο κάτω από τη σχετική ανάρτηση του GNTM στο Instagram όσο και σε δικό της στόρι, όπου μάλιστα συμπλήρωσε με το «καλό αστείο» και η αμφισβήτηση της καριέρας και της εμπειρίας που έχει η Μαίρη Βυτινάρος, δεν δικαιολογούνται από τίποτα, όσο άσχημη εμπειρία κι αν είναι αυτή που βίωσες στο GNTM.

Όταν βέβαια απάντησαν στη Χατζηπαντέλη πως δείχνει ζήλεια, η ίδια απάντησε «no way η Μαίρη είναι πολύ όμορφη». Αυτή η απάντηση δεν αναιρεί όμως το ότι μπορεί να αμφισβητεί την καριέρα της. Άλλωστε, το ειρωνικό γέλιο δεν ήταν αμφισβήτηση ως προς την ομορφιά της. Στην εκπομπή της Καινούργιου υποστήριξαν πως μάλλον το γέλιο αυτό πήγαινε στη λέξη «υπερκαλλονή», που δεν της αρέσει της Χατζηπαντέλη ως λέξη. Αυτό όμως και πάλι δεν δικαιολογεί το ότι το έκανε και στόρι.

Η ίδια έσπευσε να κάνει μια διευκρίνιση σήμερα το πρωί με στόρι, όπου εξηγούσε ότι το γέλιο της δεν ήταν ειρωνικό και δεν αφορούσε τη Μαίρη, αλλά την δοκιμασία που έβαλαν στα κορίτσια με τον εξοπλισμό γυμναστικής.

GNTM

Με όλη αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα πάντως, η Χατζηπαντέλη, ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος, θα επιστρέψει τέλος Οκτωβρίου στο GNTM 5, θα ξαναφύγει και θα επανεμφανιστεί ξανά στον τελικό.

ΥΓ. Όταν πας σε ένα ριάλιτι, καλό είναι να διατηρείς την αξιοπρέπεια σου και να μην προβαίνεις σε τέτοια επίθεση προς τους κριτές – εκτός κι αν σε έχει πιέσει η παραγωγή να λειτουργήσεις έτσι. Ήταν πολύ άσχημη πάντως η εικόνα της Έβελυν να κλαίει και να ζητάει τα ρέστα από τους κριτές με τέτοιο τρόπο λες και το GNTM είναι το πιο σημαντικό πράγμα ή λες και τελειώνει η ζωή της ή η προσπάθεια της να τα καταφέρει ως μοντέλο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Δανάη Παππά: Η μεγάλη αποκάλυψη που έκανε για τον Σασμό

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Μουτσινά: «Χεσ… πραγματικά, ας σταματήσει την τηλεόραση, καλύτερα»

Επική ατάκα Λιάγκα για τα 1,5 εκατ. ευρώ ετήσια έσοδα του Μένιου Φουρθιώτη