Σε μια περίοδο που υπάρχει παύση στην ακροαματική διαδικασία της δίκης για τις κατηγορίες του βιασμού και της δις απόπειρας βιασμού, ο Πέτρος Φιλιππίδης ανασυντάσσεται και καταστρώνει την πορεία της υπερασπιστικής του γραμμής με τον δικηγόρο του, τον κ. Δημητρακόπουλο.

Σε αυτό το διάστημα, κάποια ρεπορτάζ τον ήθελαν να έχει αποχωρήσει από την Αθήνα, να έχει στην ουσία βάλει πωλητήριο στο σπίτι του, και να έχει πάει σε ένα χωριό στα Γιάννενα για να μην υπάρχει συχνή επαφή με τον κόσμο. Αυτό τελικά δεν ισχύει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το τελευταίο διάστημα διαβάζω σε ιστοσελίδες μια είδηση που αφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη. Νομίζω Παρασκευή συνεχίζεται η δίκη του. Είδα ότι το Σαββατοκύριακο τον ήθελαν να έχει περάσει με την οικογένεια του στα Ιωάννινα, στο χωριό τους, και κάποια δημοσιεύματα τον θέλουν να σκέφτεται να μετακομίσει εκεί.

Εμείς έχουμε κάνει ρεπορτάζ και να πούμε ξεκάθαρα πως δεν ήταν σε καμία περίπτωση στα Γιάννενα και ούτε υπάρχει σκέψη να πάει εκεί. Κατ΄αρχάς, περίμενε να δούμε αν θα αθωωθεί, αν θα μπει φυλακή, που θα πάει το δικαστήριο. Πρώτα πρέπει να δούμε αυτό. Κι ο Φιλιππίδης το ξέρει καλά αυτό. Δε μπορεί να κάνει όνειρα αν δεν τελειώσει η δίκη».

Φυσικά, αυτή η πληροφορία από τον Λιάγκα δε μπορεί να κριθεί ως κάτι άλλο παρά ως απόλυτα αξιόπιστη, μιας και ο παρουσιαστής δεν έχει κρύψει ότι διατηρεί επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα με τον ηθοποιό και το περιβάλλον του.

*Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Νίκος Μουτσινάς: Η τηλεθέαση δείχνει το τέλος – Ποιος κάνει άραγε την παλιακή τηλεόραση;

Δηκτικός προς το GNTM ο Αιμιλιάνο Μάρκου: «Κανένας νικητής δεν έκανε καριέρα, δεν χρησιμοποιώ καμία φωτογραφία που μας έβγαλαν»

Δέσποινα Βανδή: Η ενόχλησή της με τους «ρεπόρτερ» στο αεροδρόμιο και η φράση της Χρηστίδου που πρέπει να ακούσει και η ίδια