Η δικαστική απόφαση για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο την υπόθεση και της δίνει μια νέα τηλεοπτική τροπή, αφού πλέον οι εκπομπές στρέφονται ξανά στους δύο πρωταγωνιστές και στον περίγυρό τους. Ο Χρήστος Φερεντίνος, πρώην σύζυγος της Παυλίδου, ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και τη στήριξε. Το ίδιο έκανε και μετά απ΄αυτή την απόφαση που τη δικαιώνει.

«Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Στήριξα τη Σοφία Παυλίδου από την πρώτη στιγμή γιατί όλο το δίκιο ήταν με το μέρος της. Η απόφαση αυτή είναι μια δικαίωση για εκείνη. Η Σοφία του έδωσε όλον τον χρόνο να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ! Αντίθετα αυτός διαστρέβλωσε εντελώς τα γεγονότα. Να είστε σίγουροι ότι η υπόθεση αυτή θα είχε πάρει άλλη τροπή, αν είχε ειπωθεί μια συγγνώμη!».

Παυλίδου και Παπαγιάννης είχαν ως μάρτυρες τους ανθρώπους από τον θίασο και από τους συντελεστές της παράστασης. Ανάμεσα τους δεν ήταν ο Μάνος Πίντζης στην τελική δίκη, αλλά ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Καινούργιου μίλησε για όσα είδε εκείνο το βράδυ.

«Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, δεν διαλύεται το σύμπαν μόνο και μόνο για να βγάλουμε κουτσομπολιό. Ήταν άσχημα τα πράγματα. Διαλύθηκε και η παράσταση. Εγώ είδα τη Σοφία με χτυπημένη πλάτη. Είδα έναν άνθρωπο με χτυπημένη πλάτη. Τώρα τι να σου πω..; Ότι πήρε φόρα και χτύπησε μόνη της την πλάτη της; Πρέπει να έχεις σχιζοφρενοτρέλα για να το κάνεις αυτό. Έχω βγάλει άκρη στο ότι κάτι συνέβη. Υπήρχε μια συμπλοκή μεταξύ των δύο. Δεν θέλω να βγάλω συμπεράσματα χωρίς να είμαι μάρτυρας. Κάτι όμως συνέβη».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Δημήτρης Σκουλός για την τηλεθέαση του GNTM: «Μερικές φορές τελικά οι αλλαγές δεν είναι για καλό»

Επικός τσακωμός Λιάγκα με Κούγια: «Κλείσε το στόμα σου» είπε ο δικηγόρος στον παρουσιαστή

Ο «αχταρμάς» που επικρατεί στο κεφάλι του Παύλου Χαϊκάλη: Οι αστρολογικοί χάρτες του Μίχου και του Φιλιππίδη, ο Τσιτσιπάς και η… ΑΕΚ