Πίσω στο 2018, το τότε Madwalk το είχε παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Στο φινάλε της εκδήλωσης εμφανιζόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να κλείσει το σόου με τα καινούργια του τραγούδια, καθώς τότε είχε κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής ήταν ζευγάρι για 2-3 χρόνια και εκείνη ήταν η χρονιά που είχαν χωρίσει. Οπότε η συμπαρουσία τους επί σκηνής, ήταν κάτι που περίμεναν πώς και πώς όλες οι εκπομπές.

Από τότε έχουν περάσει…αιώνες, με την Ηλιάνα σε αυτό το διάστημα να έχει κάνει μια σχέση με τον Snik και μετά να έχει επανασυνδεθεί με τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί στις ΗΠΑ. Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχει επιτρέψει να γίνει γνωστή κάποια ερωτική του περιπέτεια ή κάποια σχέση, κάτι που ο ίδιος έχει πει ότι το έχει ως στόχο.

Μπορεί λοιπόν να έχουν συμβεί όλα αυτά, αλλά δεν παύει να υπάρχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον κάθε φορά που τυχαίνει να τους βλέπουμε μαζί. Και δεν συμβαίνει συχνά. Δεν συμβαίνει ποτέ για την ακρίβεια. Από εκείνο το Madwalk έπρεπε να περάσουν 4 χρόνια και να έρθει ένα άλλο Madwalk,  με την διοργάνωση να κάνει την ιντριγκαδόρικη επιλογή να τους βάλει στο ίδιο act.

Έτσι, την ώρα που ο Αργυρός τραγουδούσε με τον Σάκη Ρουβά το τραγούδι που έβγαλαν ειδικά για την διοργάνωση, εκείνη που άνοιξε την πασαρέλα για να βγουν τα υπόλοιπα μοντέλα και στη συνέχεια έπαιζε με τον φακό και το κοινό, ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Κάποια στιγμή μάλιστα, Αργυρός και Ρουβάς της άπλωσαν το χέρι και την έφεραν πιο μπροστά στη σκηνή στη μέση του act, με τον Αργυρό να χορεύει για λίγο μαζί της.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για Βίκυ Καγιά και bullying στο GNTΜ σε νέα της ανάρτηση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσίασε το ντοκιμαντέρ της καλοκαιρινής του περιοδείας παρέα με Johnnie Walker cocktails

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 32 παίκτες που θα πετάξουν για Άγιο Δομίνικο – Ποιοι δεν θα μπουν ακόμη