Αν είναι να πάει έτσι το εργάκι με το Survivor All Star, το βλέπουμε να κρατάει μέχρι τέλη Ιουλίου. Τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης ως τώρα, φαίνεται πως έχουν βάλει την παραγωγή σε μια διαδικασία να ορέγονται περισσότερα και πριν καν προλάβει να κοπάσει ο θόρυβος από την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας, τα ρεπορτάζ θέλουν τρεις παίκτες να φεύγουν για Άγιο Δομίνικο για να μπουν τις επόμενες εβδομάδες στο παιχνίδι.

Αν τα spoilers επαληθευτούν, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Περικλή Κονδυλάτο να αποχωρεί και να μη συμπληρώνει καν μια εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι.

Μαζί με την αποχώρηση της Βρισηίδας, είμαστε δύο παίκτες μείον και σε πρώτη φάση η παραγωγή θέλει να αντικαταστήσει την εκτός προγράμματος αποχώρηση. Έτσι, δύο κοπέλες ετοιμάζονται να πετάξουν για Άγιο Δομίνικο σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, με την μία από της δύο να μπαίνει στη θέση της Βρισηίδας και την έτερη να είναι στον προθάλαμο για να αντικαταστήσει οποιαδήποτε νέα αποχώρηση προκύψει.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου και τη Σοφιάνα Αβραμάκη, δύο ακόμα παίκτριες της 4ης και 5ης σεζόν, που έχουν και τη μερίδα του λέοντος σε εκπροσώπηση στο Survivor All Star.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα μάλιστα, η Σοφιάνα μπαίνει μέσα με ειδική αποστολή, η οποία σχετίζεται και με τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Βασάλο μετά τον χωρισμό του με τη Βαλαβάνη. Έτσι, λέγεται πως θα μπει για να υπάρξει ένα ακόμα φλερτ και, ενδεχόμενα, κάποια αντίδραση από τη Βαλαβάνη μόλις το αντιληφθεί. Η Σοφιάνα βέβαια έχει πει πολλές φορές ότι δεν έγινε ποτέ κάτι με τον Βασάλο, αλλά πλέον, δεν ξέρει κανείς τι και ποιον να πιστέψει και τι έχει σχεδιαστεί από πριν.

Εκτός από αυτές τις δύο, από χθες έχει γίνει γνωστό ότι θα μπει στο ριάλιτι και ο Γιώργος Κόρομι, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον Γρηγόρη Μπάκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο Κόρομι μάλιστα έχει ήδη φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και θα εισβάλει στο Survivor All Star στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η απάντηση της Πάολα για το τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο: «Το τσιγάρο είναι μέρος της παράστασης»

Δίκη Πισπιρίγκου: Άγρια επίθεση Κούγια στην Κουτσελίνη – «Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας από τις μηνύσεις που έρχονται»

Μαντέψτε…Ο Harry έδωσε ακόμα μια συνέντευξη και άφησε ξανά αιχμές για το Παλάτι: «Ο τρόπος που παρουσιάζουν τα λόγια μου είναι επικίνδυνος»