Δεν κράτησε πολύ το Survivor All Star για τον Περικλή Κονδυλάτο, του οποίου εξ αρχής η παρουσία είχε προκαλέσει έκπληξη, δεδομένου ότι δεν είναι με τίποτα ένας πολύ δυνατός πάικτης και αυτό φάνηκε. Όσο κι αν ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα από τρία αγωνίσματα, σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να βγουν μια χαρά. Σχεδόν σε όλες τις φορές που έτρεξε, ο Κονδυλάτος έμεινε αρκετά πίσω και καθυστέρησε πολύ να φτάσει στον στόχο, ώστε δεν υπήρχε χρόνος για να είναι έστω λίγο ανταγωνιστικός.

Ο ίδιος εξέφρασε την έκπληξή του όταν είδε ποια άτομα θα συμμετέχουν και ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του ότι όταν είδε ποιοι θα μπουν στο Survivor All Star, κατάλαβε πως το διάστημα παραμονής του θα είναι πολύ μικρό. Όπερ και εγένετο.

Η συμφωνία όλων των παικτών ήταν να πάρουν 5.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής και αυτό το πλαφόν είχε τεθεί σε όλους, για να υπάρχει δικαιοσύνη. Υπήρξε όμως και ένας έξτρα όρος, συμφωνημένος από όλους, που αφορούσε στην αποχώρηση του πρώτου παίκτη.

Ήταν μια πρόταση του Ατζούν που όριζε ότι ο παίκτης που θα φύγει στην πρώτη εβδομάδα, θα πληρωθεί σαν να έχει μείνει έναν μήνα στο Survivor All Star. Έτσι, ο Κονδυλάτος μπορεί να πέρασε τα πάνδεινα, αλλά αυτά τα πάνδεινα πληρώνονται σε εκείνον με 20.000 ευρώ και όχι με 5.000, όπως στους υπόλοιπους. Αυτό τον καθιστά τον υψηλότερα αμειβόμενο παίκτη του Survivor απ΄όλους τους κύκλους για αυτό το διάστημα παραμονής.